kapat

15.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bu gün maddi konularla ilgili blokajlar yaşamanız mümkün. Beklediğiniz ödemelerin gecikmesi yüzünden hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz.. Fakat dostlarınız ve ailenizden yardım görmek sizi rahatlatacaktır.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzdaki Satürnle birleşen Ay bu gün duygusal bakımdan soğuk davranışlar gösrerebileceğinizi belirtirken hislerinizi saklama eğiliminiz sevdikleriniz tarafından yanlış yorumlanabilir.Kendinizi aşk konusunda kısıtlanmış hissetmeniz mümkün.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bilinçaltı sıkıntılarınızın günlük yaşamınızı negatif etkilememesi için enerjinizi sevdiğiniz konulara yoğunlaştırmaya çalışın. Bu gün sevgi konusnda yenilikler yapmaya kalkışmak hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Bu gün arkadaş çevrenizde anlaşılamamak yüzünden sıkılabilir ,organize olmakta güçlük çekebilirsiniz. . Fakat Balıktaki Marsın desteği enerjinizi olumlu kullanırsanız duygusal iletişisimsizliğin üstesinden gelebileceğinizi belirtiyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bu gün Aydan aldığınız sert etkiler meslek yaşamınızda engellerle karşılaşabileceğinizi belirtiyor. özellikle güvenlik ihtiyacınızdan kaynaklanan bilinçaltı sorunlarınız otoritelerle ilişkilerinizi zorlayabilir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Boğa burcunda bulunan Ay bu gün yeni konulara ve özellikle eğitim konularına temkinli yaklaşımlarınız olabileceğini belirtiyor. Sevdiklerinizden ,eşiniz ve ortağınızdan aradığınız desteği görebilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bu gün hisseli kaynaklarınızla ilgili bir takım sorunlarla uğraşmanız gerekebilir. Almanız gereken kararlar konusnda çok dikkatli olmalı ve acele etmekten kaçınmalısınız. Deneyimli kimselerin etkisinde kalbileceğiniz görülüyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bu gün karşıt burcunuz boğada birleşen Ay ve Satürn ikili ilişkilerinizde duygusal sorunlar yaşayabileceğinize işaret ediyor. Birbirinize karşı açık olmak düşmanlıkların gelişmesini engelleyecektir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bu gün rutin işleriniz ve sağlığınız konusnda bir takım güçlüklerle karşılaşmanız mümkün. Düzenli ve istikrarlı çalışmak engelleri bir dereceye kadar kaldıracağından ,kolaylıkla pes etmemeli ve çevrenizden destek talep etmelisiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Aşk ve sosyal yaşamınızda belirleyebileceğiniz ciddi tutum biraz mesafleli bir görünüm sergilemenize neden olabilir. Yine de karşınızdakiler üzerinde saygı uyandırabilecek bu tavrınız size uzun vaadede yararlı olacaktır.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Burcunuzdaki Neptünle sert açı oluşturan Ay ve Satürn güvenlik konularında zorlanma yaratabilir ve ailenizle ilişkilerinizde hayalkırıklığı yaşayabilirsiniz. Para harcama eğiliminizi kontrol altına almaya çalışmalısınız.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Burcunuzdaki Marsın Ay ve Satürnle Rahat açısı bu gün çeveresel faktörlerden olumlu etkilenebileceğinizi belirtiyor. Geçmişteki çalışmalarınızın ödüllerini alabilir ve deneyimli kimselerin desteğinden yararlanabilirsiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır