kapat

15.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Serçe İsrail'de şakıdı
Sezen Aksu, Türkiye-İsrail Dostluk Derneği'nin davetiyle Tel-Aviv'de depremzedeler için söyledi. Konserde alkış, gözyaşı ve coşku fırtınası esti

MİNİK Serçe Sezen Aksu, Yunanistan'dan sonra İsrail'i de fethetti. Türkiye-İsrail Dostluk Derneği'nin organizasyonu ile Tel-Aviv'de konser veren sanatçı, önceki gece 3 bin kişiyi ayağa kaldırdı. 1.5 saat süren konseri izleyenler sanatçının tüm şarkılarına dev bir koro halinde eşlik etti. Gözyaşı, alkış ve coşkunun sel gibi aktığı konserine gösterilen müthiş ilgiye şaşıran Aksu, duygularını, "Tanındığımı, sevildiğimi biliyordum ama bu derece olduğunu tahmin etmiyordum. Çok duygulandım" sözleriyle açıkladı.

BÜYÜKELÇİLİK'TE DAVET
17 Ağustos depreminde Çınarcık'ta göçük altında kalan 12 yaşındaki İsrailli Shiran Fanko ve annesi ile onu enkaz altından kurtaran İsrail ekibinin komutanı Yüzbaşı Itchak Ashkenazi'nin de izlediği konserin sonunda Aksu ayakta alkışlandı.

Konsır için Çarşamba sabahı Tel-Aviv'e giden Sezen Aksu, aynı günün gecesinde ise Büyükelçi Ahmet Üzümcü ve eşi Işın Hanım'ın verdiği resepsiyona katıldı. Aksu bu gecede diğer davetlilerin yanısıra Türkiye Ermeniler patriği Mesrob Mutafyan ile de uzun uzun sohbet etti, unutamadığı rahmetli aşkı Onno Tunç'u andı. Ertesi sabah 07.00'da Kudüs'e geçen Aksu, önce Museviler'in kutsal yeri olan Ağlama Duvarı'nda dilek diledi. Ardından Mescid-ül Aksa'yı da ziyaret eden sanatçı daha sonra Hedera kentinde ülke çapında meşhur 90FM Radyosu'nun yayınına konuk oldu. Aksu, DJ Kobi Baha'nın kendisi ve müzisyen kimliği ile ilgili ilginç ayrıntılardan söz etmesi ve programan telefon yağması üzerine çok duygulandı ve programı 45 dakika boyunca sürdürdü. İstanbul'a dün saat 14.30'da dönen Aksu, ayağının tozu ve elinde bir buket çiçekle ölüm yıldönümü olan Onno Tunç'un Şişli Ermeni Mezarlığı'ndaki kabrine gitti.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır