kapat

15.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yakalandığı gece ona ikram edilen kadın
Adnan Hoca tarikatını çökerten polis operasyonu yapıldığında Adnan Hoca, o gece müridlerinin sunduğu Elite Model Look finalisti Tuğçe ile birlikteydi

POLİS 12 Kasım gecesi Adnan Hoca tarikatına karşı operasyon başlattı. Tarikat evleri bir anda basıldı ve tarikat lideri Adnan Hoca "uygunsuz" bir haldeyken ele geçirildi. Hoca, o gece kendisine sunulan genç bir kızı koynuna almaya hazırlanırken yakalanmıştı.

Baskın sayesinde hayatı kurtulan bu genç kız Rüştü Uzel Kız Meslek Lisesi'nde okuyan 19 yaşındaki Tuğçe Doras'dı. Okulun en popüler kızlarından biri olan Tuğçe, Adnan Hoca'nın yatağına giden yola ilk adımı 1998-Elite Model Look Güzellik Yarışması'na katılarak atmıştı.

Yarışmanın 23 finalistinden biri olan Tuğçe, kamp sırasında Seçkin Pililer isimli genç kızla arkadaş oldu. Finalde Tuğçe ilk 10'a giremedi ancak Seçkin derece alarak ikinci oldu.

İkisi de Gaye Sökmen Ajansı'nda mankenliğe başladı. Arkadaşlıkları daha da sıkılaşmıştı. Bir gün Seçkin, erkek arkadaşından yeni ayrılan Tuğçe'yi yakışıklı, iyi giyimli ve kültürlü erkeklerle birlikte yemeğe götürdü. Ortam hoşuna gitmişti. Buluşmalar sıklaştı. Tuğçe artık geceleri geç saatlerde eve geliyor, cep telefonuyla uzun uzun, gizli görüşmeler yapıyordu. Ailesi huzursuzluğa kapılırken, okuldaki arkadaşları da farkettiler değişikliği. Genç kızın, etek boyu uzamış, din derslerine olan ilgisi artmış, elinden dini kitaplar düşmez olmuştu. Evde de sabah akşam namaz kılıyordu.

KADERİ DEĞİŞTİ
Tuğçe, birgün annesi ile birlikte Beyoğlu Muammer Karaca Tiyatrosu'nda bir panele katıldı. İşte o gün annesi Tuğçe'nin "Adnan Hocacılar"ın arasına düştüğünü anladı. Ancak, kızını o çevreden kopmaya ikna edemedi.

Tuğçe, artık tarikatın dini toplantılarına katılıyor, Seçkin ile birlikte "Kardeşler" denilen grupla görüşüyordu. Sonunda Adnan Hoca'yla tanıştı. Genç kızı Silivri'deki çiftlikte gören Adnan Oktar'ın ilk sözü, "Sende islamı görüyorum" oldu. Ve Hoca, o akşam, Tuğçe'nin Kandilli'deki villada kendisine getirilmesini istedi. Bahadır Güven, Tuğçe'ye Adnan Hoca'ya sunulmak üzere hazırlanmasını söyledi. Tuğçe, Adnan Hoca'nın cariyesi olacaktı. Ancak, polis baskını genç kızı bu tuzağa düşmekten kurtardı. Gözaltına alınanlar arasında Tuğçe de vardı. İlk başta konuşmak istemedi. Ama diğer genç kızların durumunu görünce nasıl bir uçurumun kenarından döndüğünü anladı. Ve tarikatın çirkin yüzünü bir bir anlattı.

Özkan ARSLAN-Bekir BATU-Tülay ACAR (SHA)

"Çırılçıplak soyup bakıyordu.."
TUĞÇE düştüğü tuzağı şöyle anlattı:

"KULELİ, Kanlıca, Rasathane, Maltepe ve Dragos'ta evleri, villaları vardı. Bizi buradaki dini toplantılara götürüyorlardı. Bu toplantılarda, Adnan Hoca ve Adnan Hocacılık üzerine bilgiler veriliyor, normal cinsel ilişkinin nikah yapmadan gerçekleşirse zina olacağı anlatılıyordu. Ancak anal ve oral seksin dince sakıncası olmadığı özellikle telkin ediliyordu.

BİR genç kızı örgüt evine getiren erkek ilk anal birleşmeyi yapıyor, daha sonra o kızı Adnan Hoca'ya götürüyordu. Kız Adnan Hoca'nın yanında yalnız bırakılır, çırıl çıplak soyulduktan sonra sözde muayene edilirdi. Çekinen kızlara, Adnan Hoca, "Beni doktor gibi gör, çekinme. Ben sağlıklı mısın, diye kontrol ediyorum" derdi. Hoca "olur" verirse, kız tarikatta kalır, aksi halde örgütle ilişkisi kesilirdi."

Genç kızın tarikatın içyüzünün aydınlatılmasını sağlayan bu ifadesine, DGM'nin hazırladığı iddianamede de yer verildi. Ve Tuğçe, bir sanıktan çok mağdur olduğu için serbest bırakıldı. Şimdi genç manken, ailesinin onu gönderdiği bir yerde dinlenip, atlattığı tuzağın, son anda uyandığı kabusun izlerini silmeye çalışıyor. Mesleğine ve okuluna döneceği günü bekliyor.

16 ERKEKLE YATTIM
Seks kölesi gibi kullanılan kızlardan Ş.E'in itirafları ise ibret verici boyutta. Erdilek, "Örgüt, her ay 200 milyonluk cep harçlığımın 4'te 3'ünü alırdı" diyerek başladığı ifadesini, "Ecir felsefesi, erkeğin cinsel ilişki ile mutlu edilmesini öngörüyordu. Mutlu olan erkek, kardeşinin de mutlu olmasını sağlardı bu felsefeye göre. Yani bir kız, birçok kardeşle birlikte olurdu. Ben 16 erkekle cinsel ilişkiye girdim" diye bitiriyor.

Seçkin'in üzüntüsü
ONUNLA aynı kaderi paylaşan arkadaşı Seçkin Pililer de benzer yollarda tarikata girmiş. Tarikatın kirli yüzünü polise anlatan Seçkin, ifadesinde Adnan Hocacılar'ın genç kızları kandırma yöntemlerini ayrıntılarıyla anlattı. Buna göre Adnan Hocacılar, üniversite okuyan ya da medyada boy gösteren kızların peşine düşüyor, onlarla ilişki kurup yavaş yavaş tarikata çekiyordu.

"Ahmet Abi" Adnan Hoca'nın kod adı
ADNAN Oktar'ı, kamuoyu Adnan Hoca olarak tanıdı. Gerçek adı olan Adnan Arslanoğulları, 19 harften oluştuğu için müritlerine 19 rakamının Mehdiliğin habercisi olduğunu telkin etti. Şantaj ve seks tarikatında, aynı zamanda peygamberimiz Hz. Muhammed'in isimlerinden biri olan "Ahmet" ismini kullandı. Müritleri de ona hep "Ahmet Abi" diye hitap etti. Erkek müritleri, tuzaklarına düşürdükleri kızları "Ahmet Abi"lerine götürdüler. Bazı yazı ve özellikle masonluk ile islami konulardaki kitaplarını ise "Harun Yahya" kod adını kullanarak yayımladı. Kendisine önce Ahmet adını yakıştıran ve Mehdiliğini ilan eden Adnan Oktar'ın "Harun Yahya" takma adı ise Hz. Musa ve Hz. İsa'nın yardımcılarının adlarından oluşuyor.

"GÜZEL GÖĞÜSLERİ VAR"
Emre Çalıkoğlu ile U. Sait Örmen ve Sevil konuşması:

- Yengenizi misafir etmek için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz.

- Ondan sonra biraz önce de kendisini Ahmet Abi ile tanıştırdık.

- Naber?

- İyidir, senden naber?

- Sen Abi'ye mi gittin?

- Evet ama kalbim, öne, ondan şeyimden çıkacaktı.

- Göğüslerime falan baktı, çok güzel göğüslerin var dedi.

- ...göbeğimi çok beğendi, ne güzel göbeği var bunun böyle, badem göbekli dedi, ben oradan kalktım böyle.

- Kalktın mı?

- Evet.

- Niye?

- Çok hoşuma gitti söylediği şey.

Fırat Develioğlu ile Kemal Koç ve Bahadır Güven konuşması:

- Gitti mi, beğendi mi Ahmet Abi onu?

- Kalın karı o ya.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır