kapat

15.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
43 genel müdür değişti
1999 yılında bankacılık sektöründe kolay kolay kırılması zor bir rekor gerçekleştirildi. Sadece beş tanesi "mecburen" olmak üzere 32 bankanın genel müdür koltuğu tam 43 kez el değiştirdi

Bankacılık sektörü için 1999 tarihi bir yıl olacak. Bankacılık operasyonunun gerçekleştirildiği yıl olarak da kayda geçen 1999'da sektör kırılması zor bir rekor elde etti. Tam 32 bankada 43 kez genel müdürluk koltuğu el değiştirdi. Yıl içinde bazı bankalarda üç, bazılarında üçten de fazla kişi genel müdürlük koltuğuna oturdu.

32 bankanın beş tanesinde değişim, operasyon nedeniyle "mecburen" oldu. Diğerlerinde ise kan değişimine gerek duyulduğu gözlendi. Bazı bankalarda da önce vekaleten atanan kişilerin terfileri, daha sonra asaleten gerçekleştirildi.

FONCULARIN KERAMETİ
Yıllardır kredi pazarlama kökenli bankacıların genel müdürlüğe geldikleri Türkiye'de, Hazine işlemlerinin ağırlığı trendi de değiştirmiş görünüyor. Sektörün iki devi İş Bankası ve Yapı Kredi ve orta ölçekli bankalardan Ulusalbank'ın başına fon yönetiminden yetişmiş üç isim getirildi. Garanti Bankası'nda da Nisan ayında bu yönde bir değişim olacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır