kapat

11.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Açgözlü Cimbom
Galibiyete doymayan ve ligdeki puan farkını iyice açan sarı-kırmızılılar, hem Türkiye Kupası'nı, hem lig şampiyonluğunu hem de UEFA'yı kazanacaklarını iddia ettiler

UEFA finali yetmez
Kocaeli galibiyetinin ardından en yakın rakibi Beşiktaş ile puan farkını 10'a çıkaran sarı-kırmızılılar artık gözünü iyice yukarılara dikti. Takım olarak tek düşüncelerinin kazanmak olduğunu belirten futbolcular ve teknik heyet, "Bu sezon dördüncü kez şampiyon olup, ardından Türkiye Kupası'nı da alacağız. Bununla da yetinmeyip UEFA'yı da kazanıp hat-trick yapmak istiyoruz. Biz G.Saray olarak çıtayı iyice yükselttik. Bunun hayal olmadığını ispatlayacağız" diye konuştular.

Sergen: Bana ne!
Sarı-kırmızılı oyuncular ve teknik heyet arasında yapılan ankette UEFA'da tek favori G.Saray çıkarken, Şampiyonlar Ligi'nde ise Barcelona 12, M.United ise 4 oy aldı. Lazio ve Chelsea 1'er oyda kaldı. Terim, Şampiyonlar Ligi için Barcelona'yı favori gösterirken, Popescu "İkisini de biz kazanırız" diyerek bir dönem kaptanlığını yaptığı Barcelona'yı hâlâ unutmadığını esprili bir dille gösterdi. UEFA'da oynayamayacak olan yeni transfer Sergen "Bana ne!" yanıtını verdi.

GÖKMEN ÖZDEMİR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır