kapat

11.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Organizasyona ihtiyaç duyabileceğiniz bugün meslek yaşantınızda arkadaşlarınızın etkisinde kalabilir ve ani kararlar alabilirsiniz. Sosyal ortamlarda ve arkadaş toplantılarında ilginç kişilerle tanışabileceğiniz görülüyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Yurtdışı bağlantılarınızın sonuçlarını almakta güçlük çekebileceğiniz, zorlu bir gündesiniz. İş yaşamınızdaki sıkı çalışmalarınız size maddi başarıyı bereberinde getirebilir fakat evinizde işiniz yüzünden huzursuzluk yaşayabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Yeni konulara duyduğunuz ilgi sizi ani bir yolculuk fikrine motive edebilir. Yabancı ortamlarda bulunmaktan ve ilginç kimselerle tanışmaktan zevk alabileceğiniz görülüyor. Bugün aşk konusunda ani ve hoş gelişmeler yaşamanız mümkün.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Kendinizi ruhsal açıdan baskılanmış hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Günlük yaşamdan kaynaklanan sorunları biriktirmeniz kendinizi rahatsız hissetmenize neden olabilir. Mesleki konularda biraz daha esnek davranmaya çalışmalısınız.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Karşıt burcunuz Kova'daki Ay'ın Uranüs'le birleşmesi, bugün iş ortaklarınızla ve eşinizle çatışmalar yaşayabileceğinize işaret ediyor. Her iki taraf da tepkisel davranabileceğinden, birbirinizin sözlerinden fazlasıyla etkilenebilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Günlük çalışmalarınızdaki huzursuz yaklaşımlarınızın işlerinizi olumsuz etkileyebileceği bir gündesiniz. Maddi konularda ayakları yere basan ve sağlam yaklaşımlarınız iyi yatırımlar yapmanıza yardımcı oluyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) İlişkilerinizde aceleci hareket etmeye ve spekülasyona meyilli olabileceğiniz bir gün. Sorunlarınızı tek başınıza halledemeyeceğinizi kabullenmek, sevdiklerinizle ilişkilerinizi rahatlatabilir. Aşk konusunda beklenmedik gelişmeler olabilir.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Ay'ın Uranüs'le birleşiyor olması, bugün yakın çevrenizde ve evinizde duygusal problemler yaşayabileceğinize işaret ediyor. Baskı altında tuttuğunuz duygular ani şekilde ortaya çıkarak sizi ve ailenizi şaşırtabilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Yakın çevrenizde ilginç rastlantılarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Kültürel geziler, eğitim programları ve tatil planları yapmak için uygun bir zamanda olduğunuza karar verebilir ve bu konularda düzenlemeler yapabilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Bugün maddi konularda etki altında kalarak vermek yanılgılara neden olabileceğinden dikkatli davranmalısınız. Kendinizi duygusal bakımdan oldukça gergin hissedebileceğiniz ve katı davranışlar gösterebileceğiniz bir gündesiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Burcunuzdaki Ay'ın Uranüs'le birleşiyor olması, huzursuz bir yapı sergilemenize neden oluyor. Duygularınızın etkisinde kalarak fevri davranışlar gösterebileceğiniz görülüyor. Eşiniz ve dostlarınızın sözlerinden fazlasıyla etkilenebilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Uranüs'le birleşen Ay, iç dünyanızda karmaşa yaratabilir. Sevdiklerinizle aranızın gerginleşebileceği ve onlarla ilgili yanılgılar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizle başbaşa kalmak isteyebilir, çevrenizden fazlasıyla etkilenebilirsiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır