kapat

11.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yılmaz'ın hedefi gençler
Görüşlerini "ANAP'IN 2000 Vizyonu" adlı kitapta toplayan Mesut Yılmaz, söylemlerini tıpkı Turgut Özal gibi üniversitelere taşıyacak

BÜTÇE konuşmasıyla "devrimci" çıkış yapan ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz, Şubat ayından itibaren toplumun en dinamik kesimi olan üniversite gençliği önünde görücüye çıkacak. Yaklaşık 6 aydır üzerinde çalıştığı görüşlerini "ANAP 2000 Vizyonu" adlı bir kitapta toplayan ve bunu Anavatan Partisi'nin yeni programına dönüştürmeyi hedefleyen Mesut Yılmaz, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal gibi üniversite üniversite gezip görüşlerini gençlere aktaracak.

ÜLKE gündeminde çok ciddi değişiklikler yaşanmazsa ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz, her hafta bir üniversitede panele katılacak. Yılmaz, bu panellerde hem devletin yeniden yapılanması projesini anlatacak hem de gençlerin sorularını yanıtlayacak. Görüşlerini, "Yeniden yapılanma ve değişim", "Globalleşme", "Demokrasi", "Hak ve özgürlükler", "Hukuk devleti", "Devlet ve vatandaş", "Cumhuriyet", "Siyaset ve Parlamento", "Bölücü terör" ve "Avrupa Birliği" başlıkları altında aktarmayı planlayan Yılmaz, üniversite gençliğine "Devletin tepeden tırnağa bütün kurumlarıyla yenilenme ihtiyacı artık ertelenmez" mesajını verecek.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır