kapat

11.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Moda yaşlanıyor!
Trafik ve otopark sorunu yüzünden gençler semti terkediyor... Muhtar Oğuz Sarıcaoğlu, "30 bin nüfusun büyük kısmını yıllardır aynı evde oturan yaşlı eski Modalılar oluşturuyor" diyor..

İSTANBUL'un en eski ve nezih semtlerinden Moda ne yazık ki son yıllarda kaçışa sahne oluyor... Aracına otopark bulamayan, dar sokaklardaki yoğun trafikten bunalan, hafta sonları araçları ile sokaklarına girip çıkamayan genç nüfus başka semtlere taşınıyor... Bu yüzden semtte kiralar uzun süredir yerinde sayıyor...

16 YILLIK muhtar Oğuz Sarıcaoğlu, bu sorunların binaların bitişik nizam olmasından kaynaklandığına dikkati çekerek, şunları söylüyor: "Sokaklarda çöp konteynırı konulacak yer bulunamıyor... Evinin çöpünü atacak yer bulamayan bir insan bunalmaz mı? İşte; artık strese gelemeyenler eşyasını yükleyip kaçıyor..."

SEMTİN yaklaşık 10 yıldır Kadıköy Belediyesi'nden hizmet alamadığından da yakınan muhtar Sarıcaoğlu, "En çok Emlak ve Temizlik Vergisi toplanan Moda, ne yazık ki Kayışdağı kadar hizmet görmüyor" diye yakınıyor ve ekliyor: "Bütün bunlar Moda'yı bitiriyor."

Zahit Atakan, Aslan Başer, Lale Manço, Haluk Cillov, İnci Çayırlı, Ediz Hun, Ergun Göze, Melih Aşık, Başak Gürsoy, Faruk Ilgaz, Necmettin Karaduman, Tahsin Kaya, Gülten Kazgan, Melih Koray, Yasemin Kumral, Hakkı Kurmel, Yalçın Pekşen, Necla Pur, Mine Ungan, Malik Yolaç Modalı ünlülerden sadece bir kaçı.

ŞENOL BAŞTAKAR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır