kapat

11.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Çakıcı başsavcıdan arkadaş istedi
Alaattin Çakıcı, "Yalnızlık Allah'a mahsustur" diyerek Kartal Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Poyrazoğlu'ndan, yanına bir arkadaş verilmesini istedi

Şeker Bayramı nedeniyle Kartal Cezaevi'nde yapılan bayramlaşma sırasında, Kartal Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Poyrazoğlu ile Alaattin Çakıcı arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Yeraltı dünyasının ünlü ismi Alaattin Çakıcı, "Yalnızlık Allah'a mahsustur" diyerek Kartal Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Poyrazoğlu'ndan, yanına bir arkadaş verilmesini istedi.

Yalnızlıktan sıkılan ve yanına arkadaş verilmesi için Adalet Bakanlığı'na başvuruda bulunan Çakıcı, Başsavcı Poyrazoğlu'nun tutuklu ve hükümlülerle bayramlaşmak için tek tek koğuşları dolaşmasını fırsat bildi ve Poyrazoğlu'na, cezaevi koşullarıyla ilgili serzenişte bulundu.

ÜÇ DAKİKALIK SOHBET
Çakıcı, 3 dakikalık sohbet sırasında, yanına arkadaş verilmesini istedi. Başsavcı Poyrazoğlu ise Çakıcı'ya, "Eeee ne yapalım, sen de Çakıcı olmasaydın" cevabını verdi. Cezaevi personelinin tutuklu ve hükümlülerle bayramlaşması sırasında Başsavcı Poyrazoğlu ile Çakıcı arasında yaşanan ilginç diyalog şöyle gelişti:

- Poyrazoğlu: Bayramın mübarek olsun. Nasılsın?

- Çakıcı: Sizin de bayramınız mübarek olsun. İyiyim, ancak bir sıkıntım var. Yanıma arkadaş verilmesi için başvuruda bulunmuştum. Bir cevap alamadım.

- Poyrazoğlu: Senin talebini Adalet Bakanlığı'na bildirdik.

- Çakıcı: Yalnızlık Allah'a mahsustur. Tek başına kalmaktan sıkıldım. Bunun işkenceden farkı yok.

- Poyrazoğlu: Bakanlık uygun görürse yanına arkadaş vereceğiz. Bu konudaki kararı Adalet Bakanlığı verecek.

- Çakıcı: Kartal Cezaevi'nin de Fransa'dan farkı yokmuş. Hatta burası daha da beter, kendi ülkemde dilimi konuşacak bir kişi bulamıyorum.

- Poyrazoğlu: Eeee ne yapalım, sen de Çakıcı olmasaydın. Güvenliğin için böyle gerekiyor. Hadi bayramın yeniden mübarek olsun.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır