kapat

11.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İşte Amerika'nın örnek vatandaşları
California'da bir ay önce kaybolan 7 yaşındaki bir kızı bulmak için kent halkı arama çalışması başlattı

AMERİKA'NIN Calfornia eyaletinde yüzlerce kişi kaybolan yedi yaşındaki bir kızı aramak için seferber oldu. Geçtiğimiz ay California'nın Vallejo kentinde kaybolan 7 yaşındaki Xiana Fairchild'ın bulunması çalışmalarına yüzlerce gönüllü ve çeşitli kuruluşlar katılıyor. Küçük kızın bulunması için kurulan gönüllüler komitesine 700 kişi başvurdu. Büyük bir sorumluluk gösteren ve sıkı bir düzen içerisinde çalışan yöre halkı küçük Xiana'nın kaderi hakkında fikir edinilmesine yardımcı olabilecek ufak da olsa bir ipucu bulabilmek için kenti karış karış aradı.

300 PARÇA DELİL
Bu kişiler itfaiyeciler tarafından nereleri arayacakları ve potansiyel delilleri nasıl değerlendirecekleri konusunda eğitiliyorlar. Polis yetkilileri şu ana dek bulunan 300 parçanın değerlendirilmesinin günler süreceğini bildirdi.

Vallejo polisi sözcüsü, "Bizim kaçırmış olabileceğimiz şeyler olabilirdi. Bu sayede kendimizi daha iyi hissediyoruz" açıklamasını yaptı. Şu ana dek kayda değer bir delil bulunamaması ise küçük kızın hayatı konusundaki umutları giderek azaltıyor.Bunca kişinin gönüllü olması gönüllüler komitesini organize edenleri bile şaşırttı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır