kapat

19.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hasta ayağa kalkacak
Son 3 maçını 1-0 kaybeden, kupadan elenen Beşiktaş'ta kaptan Mehmet "Ortada bir hasta var. Bunu ayağa kaldırmak bizim işimiz" dedi

Son 3 maçını kaybeden Beşiktaş'ın kaptanı Mehmet, Antalya maçı öncesi umut verdi. Son dönemde istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyleyen Mehmet "Biz de insanız. Olaylardan etkileniyoruz. Makine değiliz ki. Üst üste aldığımız başarısız sonuçlar ve Fenerbahçeli arkadaşlarımıza yapılanlar uykularımızı kaçırdı. Bu olay adeta hücrelerimize kadar işledi. İnsan ne kadar profesyonel olsa da bundan etkileniyor" diye konuştu.

Birlik olmalıyız
Beşiktaş'ı hakettiği yere hep birlikte getireceklerini söyleyen Şifo "Antalya maçını kazanıp üzerimizdeki baskıyı atacağız. Ortada cenaze var demiyorum, ama bir hasta olduğu gerçek. Hep birlikte elele vererek bu hastayı ayağa kaldıracağız. Bunu da yapacak olan bizleriz. Taraftarımızdan tek isteğimiz bizi desteklemeleridir. Hepimiz gibi onlar da başarı istiyorlar. Ama şunu unutmasınlar ki bizler herkesten daha çok Beşiktaş'ın başarılı olmasını istiyoruz. Vargücümüzle bunun için çalışıyoruz " dedi.

Ben pes etmem
Kaptan Mehmet, sezon sonunda futbolu bırakacağı yönünde hiçbir açıklama yapmadığını belirterek "Beynimin ayaklarıma hükmettiği zamana kadar devam edeceğim. Jübile kararı da almış değilim" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır