kapat

19.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bir başkan aranıyor
F.Bahçe'de yönetim ile gruplar dün biraraya geldi. Olağanüstü kongre için 8-9 Ocak'ta uzlaşıldı. Camida şimdi de her grubun birleştiği bir başkan adayı arıyor

Derbi öncesi sessizlik
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın yeniden aday olmayacağını açıklaması üzerine yeni başkan adayı için arayışlar başladı. Sarı lacivertli camia, grupların da onay vereceği tek bir isim belirlemek istiyor. Ancak 22 Aralık'taki G.Saray maçı öncesi adaylık için kimse ortaya çıkmıyor. Ali Şen aday olmazken, başkanlık için isimleri geçen Güven Sazak ve Gürbüz Refioğlu şu an için adaylıklarını koymadıklarını söylüyorlar.

Gruplarla toplantı
Dün kulübe gelen Kadıköy Grubu Başkanı Kazım Bayülken ile Aziz Yılmaz Grubu'nun ağır topu Yusuf Duru, Başkan Aziz Yıldırım ile görüşerek olağanüstü kongre için 8-9 Ocak tarihinde mutabakata vardı. Yönetici Abdullah Kiğılı, çoğunluk sağlanamadığı taktirde kongrenin 15-16 Ocak'ta yapılacağını açıkladı. Kiğılı, "Biz tamamen çekiliyoruz. 20 ay hizmet verdik. Bundan böyle yokuz" dedi.

Dalan aday olabilir
Kadıköy Grubu lideri Bayülken, kısa süre içinde bir çözüm formülü bulmak zorunda olduklarını belirterek şunları söyledi: "Biz, Yıldırım'a oy verdik ama sportif başarı gelmedi. Her grubun birleştiği bir aday arıyoruz." Fenerbahçe, tüzük gereği Şubat'ta da olağan genel kurulu toplayacak. Öte yandan Bedrettin Dalan'ın başkan adaylığına sıcak baktığı ve temaslara geçtiği öğrenildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır