kapat

19.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Cimbom'a 3 şok
Fatih Terim, çarşamba günkü F.Bahçe maçında kaleyi Mehmet'in koruyacağını açıkladı. Ümit sarı kart cezalısı. Bileğinden sakatlanan Emre'nin yetişmesi zor

Taffarel devreyi kapattı
G.Saray'da F.Bahçe maçı öncesi sorunlar artıyor. Brezilyalı file bekçisi Taffarel devreyi kapadı. Kaleyi Mehmet'in koruyacağını söyleyen Terim, maçtan sonra takımla değil, yönetici Cansun'la birlikte özel uçakla döndü. Dün sarı kart gören Ümit de derbide cezalısı... Bileğinden sakatlanan Emre'nin de çarşamba günkü sınava yetişmesi zor. Bu arada G.Rangers ile gelecek sezon için prensipte anlaşan Tugay, bu sezon 29 Ekim'deki Göztepe maçından beri ilk kez 11'de görev yaptı.

Deplasman fatihi G.Saray
G.Saray, Denizli'de aldığı galibiyetle deplasmanlardaki müthiş serisini devam ettirdi. Cimbom 25 Ocak 1998'de 3-2 yenildiği Bursa maçından beri ligde deplasman maçı kaybetmedi. 30 maçta 20 galibiyeti olan sarı-kırmızılılar, aynı dönemde Ali Sami Yen'de G.Birliği, Trabzon ve G.Antep'e boyun eğdi.

Stad boş... Balkonlar dolu
En ucuz biletin 5, en pahalısının da 20 milyon lira olması nedeniyle Denizli Atatürk Stadı'nda boşluklar vardı. G.Saraylılar'a ayrılan 6 bin kişilik bölümde yaklaşık 2 bin G.Saraylı taraftar takımlarını desteklerken, stadı gören balkonlar da tamamen doldu.

Rüştü'ye tam destek
Denizlisporlu futbolcular, fanatiklerden dayak yiyen F.Bahçe'nin ve Milli Takım'ın kalecisi Rüştü'ye destek vermek için sahaya, "Rüştü kardeşimize kalkan elleri kınıyoruz" pankartıyla çıktı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır