kapat

19.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Meclis'te böyle sabahladılar
TBMM Genel Kurulu önceki gün yine yoğun bir tempo sergiledi; sabah saat 05.00'e kadar çalıştı. Bankalar Kanunu benimsendi, Anayasa değişikliğine paralel bazı kanunlar da değiştirildi

GÖZLÜK TAKINCA "ENTEL TAŞAR" OLDU!
Meclis Genel Kurulu'nun yorucu gece çalışmasında ANAP'lı Mustafa Taşar, gözlerini gözlükle dinlendirerek ayakta kalmaya çalıştı. Taşar'ın ilk kez bu kadar uzun süre gözlük taktığını gören bazı milletvekilleri, "Entel Taşar" esprisi yaptılar.

VEKİLLER YORGUN DÜŞTÜ
Hafta boyunca gece gündüz çalışan milletvekilleri, haftanın son günü gece çalışmasında yorgun düştü. DSP sıralarında Mersin Milletvekili Akif Serin, yorgunluğunu aynı partiden Eskişehir Milletvekili Mail Büyükerman yardımıyla gidermeye çalıştı.

BİRAZCIK ŞEKERLEME
FP'li Dengir Mir Fırat oturduğu koltukta şekerleme yapıp sürekli gözlerini ovarak yorgunluğunu atmaya çalıştı. Bu sırada enerji yatırımlarının da yap-işlet-devret modeliyle yapılmasına imkan veren kanun tasarısının görüşülmesi sırasında anlaşmazlık çıktı; tasarı tamamlanamadı.

SAHUR ARASI VERİLİNCE...
DSP'li Rıdvan Budak'ın da sabahladığı Genel Kurul gündemine kıyak emeklilik kanun teklifi de vardı. Ancak sahur için saat 04.00'de verilen aranın ardından yapılan iki ayrı yoklamada da toplantı yeter sayısına ulaşılamadı. Bunun üzerine Başkan Vekili Murat Sökmenoğlu, birleşimi kapattı.

Vekillerin söz düellosu
DYP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Genel Kurul çalışmaları sırasında sabaha karşı Enerji Bakanı Cumhur Ersümer ile söz düellosuna tutuştu.

Genç, Bakan Ersümer'i yalancılıkla suçlayınca ANAP Grup Başkanvekili Beyhan Aslan kürsüde konuşan Genç'e, "Sen çiçeklerinle meşgul ol" diye laf attı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır