kapat

19.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Siyaset ve iş dünyası iftar masasında buluştu
ERDEM Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem, dün, Hilton Oteli Şadırvan Salonu'nda, iftar yemeği verdi.

İşadamı ve politikacıların bir araya geldiği yemeğe, işadamı Sakıp Sabancı, Semra Özal, Nahit Menteşe, Esat Kıratlıoğlu, Ali Talip Özdemir, Yahya Demirel, Cem Boyner ve çok sayıda konuk katıldı. Kısa bir süre önce kaza geçiren Zeynel Abidin Erdem, koltuk değneği ile masaları tek tek gezip konuklarıyla ilgilendi.

SABANCI ÖZAL SOHBETİ
Aynı masayı paylaşan Sakıp Sabancı ve Semra Özal yemek süresince sohbet ettiler. Sakıp Sabancı iftarını hurma ile açtı. İftar yameğinde Sabancı sadece mercimek çorbası ve su içmekle ile yetindi. Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'in eşi Semra Özal ise iftarını su ile açtıktan sonra ince sarılmış bir puro içti. Oldukça neşeli olduğu görülen Semra Özal iftardan hemen sonra otelden ayrıldı.

Yemekte konuşma yapan Erdem, yemeğe katılan ve katılmayan tüm Türk işadamlarını Güneydoğu'ya yatırım yapları için çoğrıda bulundu. Erdem şöyle dedi: "Son günlerde lüks otellerde verilen iftar yemeği tartışılıyor. Biz sadece burada iftar yemeği vermiyoruz, deprem bölgesi Bolu, Kaynaşlı, Düzce ve İzmit'de Ramazan başından beri iftar ve sahur yemeği veriyoruz."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır