kapat

19.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kızım Çakıcı ile evlenebilir
Fransa'da Çakıcı ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Aslı Ural'ın babası Selçuk Ural, Çakıcı'nın Türkiye'ye iadesi için "Hayırlı olsun. Mutlaka ziyaret edeceğim" dedi

Selçuk Ural'la kızı Aslı Ural ve Alaattin Çakıcı üzerine konuştuk. Ural, "Aslı benim bebeğim. Her gün görüşüyorum. Ama nerede olduğunu söyleyemem. O aile sırrımız" dedi.

Ural, kızının Türkiye'ye gelip gelmeyeceği sorusunu, "Gelecek. Vatanı burası. Mutlaka dönecek" diye cevapladı. Ural, "Çakıcı'yla ilgili Aslı ile konuşuyor musunuz?" sorusu üzerine, "O konuda hiç konuşmayız. O Aslı'nın özel hayatıdır" dedi.

'SAYGI DUYARIM'
Selçuk Ural, Çakıcı'nın Türkiye'ye gelmesiyle ilgili, "Hayırdır diyorum. Onun için hayırlısı olsun. Vatanına gelmek istemiş, doğaldır, milliyetçi bir insan" yorumunu yaptı. Çakıcı'yı ziyaret de edeceğini söyleyen Ural, "Şu günlerde mümkün değil tabii. Ama ilerde mutlaka" diye konuştu.

Aslı Ural'la Alaattin Çakıcı'nın evlilik planları ile ilgili sorulara Ural, "Aslı 30 yaşına girecek. Kendi seçimi. Nasıl oğlumuza karışmadıysak ona da karışmayız" diye yanıt verdi. Ural şöyle dedi: "Evlenirse hiçbirşey demem. Hakan'a da Sibel seçiminde hiçbir şey demedim. Artık seçimlerini gençler kendileri yapıyorlar."

Ural, Çakıcı'nın Türkiye'ye gelirken tehditler savurmasına ve gözdağı vermesine de, "Ben nasıl işimde müdahale kabul etmezsem, başkaları da etmez. Her insan kendi mesleğini, yapacağı işleri kendi tayin eder. Kendi dünyasıdır, fikirlerine saygı duyarım" dedi.

Çakıcı Türkbank'ta birinci sanık
Alaattİn Çakıcı'nın, Türkbank dava dosyasından adının çıkarıldığı yönünde verilen haber, İstanbul DGM'de rahatsızlık yarattı. Türk Ticaret Bankası'nın ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla DGM'de açılan davada Çakıcı'nın 1 numaralı sanık konumunda olduğu, ses kasetlerinden hareketle soruşturmanın başladığı belirtildi. Korkmaz Yiğit ile birlikte dava açılırsa sorgulanamayacağından, hakkı kaybetmemek amacıyla dosyasının ayrıldığı öğrenildi.

Veli SARIBOĞA


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır