kapat

19.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fuhuşta basılan kayakçıya Etiler'de lojman vermişler
Türkiye Su Kayağı Federasyonu, bir otel odasında 100 dolar karşılığı fuhuş yaparken yakalanan şampiyon Rus kayakçı Elena'ya lüks lojman tahsis etmiş..

GAP'ta düzenlenen Uluslararası Atatürk Barajı Su Sporları Şöleni'ne katılıp yöre halkının sempatisini kazanan, ancak sonradan "Nataşa"lığa soyunan Rus asıllı şampiyon kayakçı güzel Elena Ivanova'nın devlet kıyağından da yararlandığı ortaya çıktı. İstanbul'da bir otel odasında 100 dolar karşılığı erkeklerle birlikte olurken önceki gün basılan Ivanova'yla ilgili ikinci skandal da dün patladı. GAP'ta yaptığı gösteriler için devletin seferber olduğu güzel Rus şampiyona, Türkiye Su Kayağı Federasyonu'nun da koltuk çıktığı ve Etiler'de lojman tahsis ettiği belirlendi.

URFALILAR YASTA
Ivanova'nın devlet lojmanında kaldığı, sorgusunda "Lojmanda parasız kalınca fuhuş yapmaya başladım" itirafıyla ortaya çıktı. Polis yetkilileri, "Türkler beni, ben Türkler'i sevmiştim. Mecburen bu yola düştüm. Bu olay duyulursa çok utanırım" diyen Avrupa Su Kayağı Şampiyonu Elena İvanova'nın soruşturma sonunda sınırdışı edileceğini bildirdi.

GAP'ta düzenlenen Su Sporları Şöleninde sempatikliği ve güzelliği ile erkeklerin gönlünü çelen, hatta birçok evlenme teklifi alan Ivanova'nın fuhuş baskınında yakalanması ise Şanlıurfalılar'ı yıktı. Şampiyona sırasında Ivanova'yı yakından tanıma fırsatı bulan Urfalılar, "Yarışırken yaptığı başarılı hareketler ve sempatikliği ile dikkatimizi çekmişti. Bize de çok yakın davranıyordu. 'Nataşa' olabileceği aklımıza bile gelmezdi. Üzüldük ve şaşırdık" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır