kapat

15.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Trabzon'dan beyaz sayfa
Kocaeli galibiyetiyle umutlanan bordo-mavili ekibin patronu Özyazıcı, "Stresi üzerimizden attık. Kupadaki Göztepe maçı da çıkışımızın belgesi olacak" dedi

Üst üste 5 maç galibiyet yüzü görmeyip, Kocaeli'yi 1-0 yenen Trabzon'da moraller yerine geldi. Teknik direktör Özyazıcı, artık çıkışa geçtiklerini belirterek, "Kocaeli galibiyetiyle üzerimizdeki stresi ve baskıyı attık. Kupadaki Göztepe maçı da bunu belgelememiz açısından çok önemli" diye konuştu.

'Fırtınalar kopacak'
Asbaşkan Hikmet Onur da şeytanın bacağını kırdıklarını ifade ederek, "Yeni transferlerin takıma girmesiyle daha da güçlendik. Zirvenin adaylarından biriyiz. Bu ligde daha çok fırtınalar kopacak. Bu başlangıcın devamını getireceğiz" dedi.

Nikolovski korkusu
Sezon başında Sakarya'dan alınan ancak sakatlığı nedeniyle verimli olamayan Nikolovski'nin bir sakatlığı daha ortaya çıktı. Sağ alt baldırında sorunu olan Makedon liberoda yırtık tespit edilirse, sezonu kapatacak.

Milosevski şoku
Kocaeli maçında bu sezon ilk kez forma giyen kaleci Milosevski'nin belindeki sakatlığı nüksetti. Makedon kalecinin bugün Göztepe'ye krşı oynaması şüpheli.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır