kapat

15.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Bilisim99
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ramazan
Kabaklı boşnak böreği
Malzemesi
*4 kişilik
*3 adet yufka
*3 adet orta boy kabak
*Yarım demet dereotu
*100 gram beyaz peynir
*Yarım çay bardağı sıvı yağ
*1 adet yumurtanın sarısı

HAZIRLANIŞI
KabaklarI rendeleyin. Peynir, dereotu ve rendelenmiş kabakları karıştırarak içi hazırlayın. Bir yufkayı yağladıktan sonra, bir ucundan hafiçe içeri katlayın. Katladığınız kısma hazırladığınız içten koyun ve rulo yaparak sarın. Rulo halindeki yufkayı kendi etrafında sararak tepsiye yerleştirin. Üç yufkayıda aynı işlemi uyguladıktan sonra üzerine yumurta sarısı ve yağ karışımı sürün. Fırında üzeri kızarana dek pişirip servis yapın..

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır