kapat

15.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Cezalar kupaya bağlı
Adanaspor ve Galatasaray yenilgilerinden sonra yaptırımlar uygulamayı düşünen Beşiktaş yönetimi, kupadaki Ç.Dardanel maçı nedeniyle cezaları yarın yapılacak toplantıya bıraktı

Ligde üst üste aldığı kötü sonuçlarla karışan Beşiktaş'ta, cezalara kupa ertelemesi... Yenilgilerden çok, kötü futbola tepki gösteren ve takıma ağır yaptırımlar uygulamayı düşünen yönetim, bu konuyu bugün Türkiye Kupası'nda oynayacakları Dardanel maçını düşünerek askıya aldı.

Alınacak kararların futbolcuların motivasyonunun bozacağını düşünen yöneticiler, ayrıca Dardanel maçının sonucuna göre de operasyonun kapsamını belirleyecekler.

Seba'dan sert uyarı
Yönetimde sessizlik devam ederken, başkan Süleyman Seba, futbolculara menajer Kadir Akbulut aracılığı ile uyarılarda bulundu. Seba'nın son haftalarda alınan sonuçlardan ötürü futbolculara sitem ettiği bildirilirken, "Artık başarısızlığa tahammülümüz kalmadı. Beşiktaş'a yakışır bir şekilde oynayın" diye mesaj gönderdiği öğrenildi.

Hengen pazarlığı sürüyor
Beşiktaş yönetimi, Hengen için Almanya'nın Wolfsburg takımıyla pazarlıklarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı yönetim, Alman futbolcu için 600 bin mark ve şu ana kadar kendisine ödenen paraların bir kısmını talep ettiği için görüşmeler pazartesi günü tıkanmıştı. Dün tekrar başlayan pazarlıkta Beşiktaş'ın 500 bin marka inmesi ve diğer paralardan vazgeçmesi bekleniyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır