kapat

15.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sergen Galatasaray'da
Sarı-kırmızılılar, Jet-Pa Başkanı Akgündüz'le ön sözleşme yaptı. Maç başına 5 milyar lira alacak olan Sergen'in işlemlerinin Denizli maçına kadar yetiştirilmesine çalışılıyor

F.Bahçe'den kovulan Sergen, artık G.Saray'da... Sarı-kırmızılı kulübün genel sekreteri Ateş Ünal Erzen ve asbaşkan Ali Dürüst, dün akşam Florya'da Jet-Pa Başkanı Fadıl Akgündüz'le görüşerek anlaşmaya vardılar.

Ön protokola göre, Sergen sezon sonuna kadar G.Saray'da kiralık olarak forma giyecek. Sarı-kırmızılı kulüp bunun karşılığında para ödemeyecek. Formaların kollarına ve şortlara Proton reklamı alınması söz konusu.

UEFA'da oynayamıyor
Sergen, bu sezon F.Bahçe formasıyla MTK maçlarında oynadığı için G.Saray'ın UEFA Kupası sınavlarında forma giyemeyecek. Transfer hülle yoluna gitmeden bitirilemezse iş büyük olasılıkla Anderlecht üzerinden bitirilecek. Bu da en fazla 24 saat alacak.

Yarın antrenmanda
Sergen'in yarın G.Saray ile idmana çıkabileceği öğrenildi. Sarı-kırmızılılar, işlemleri cumartesi günkü Denizli maçına kadar tamamlamayı hedefliyor.

Taraflar, bu transferin yapılmasında temel amacın, Milli Takım da düşünülerek, Sergen'in 6 ay boyunca boşta kalmasının engellemek olduğunu açıkladılar. Dün gece Fatih Terim ile buluşan Sergen, transfer bittiğinde Refik Osman Top ve Saffet Sancaklı'dan sonra Üç Büyükler'in hepsinde forma giyen üçüncü futbolcu olacak.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır