kapat

15.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Rüstü'yü linç ediyorlardı!
Ne idüğü belirsiz fanatikler, futbolcuları 6 saat Dereağzı'na kapattı. Tekme-tokat sorguya çekti. Rüştü ölümden döndü

Böyle rezalet görülmedi
F.BAHÇE futbolcuları, Pendik hezimeti sonrası kabus dolu saatler yaşadı. Pendik'ten Dereağzı'na kadar geniş güvenlik önlemleri altında giden kafilenin otobüsü, tesis girişinde fanatiklerin saldırısına uğradı. Otobüsün camları yumruklandı, futbolculara "Hepiniz ruhsuzsunuz", "Trilyonluk eşekler" şeklinde tempo tutuldu. Gerilim an be an yükseliyordu.

6 saatlik kabus saatleri
DAHA sonra amigoların başı çektiği fanatikler tesislere girdi. Polisler, içerde F.Bahçe'nin özel güvenliği olduğu için müdahale etmezken, bu kişiler tesiste giriş-çıkışı kapattı. Ve 6 saat boyunca futbolcuları sorguya çektiler. Rüştü, Alpay ve Boliç'in tokatlandığı, "Bu kadar para alıyorsunuz. F.Bahçe'yi bu hale düşürmeye utanmıyor musunuz?" denildiği öğrenildi..

Rüştü 3 defa dayak yedi
FANATİKLER, sadece genç takımdan Güvenç ile Tufan'ın çıkmasına izin verdiler. Daha sonra Abdullah çocuğu hasta olduğu, sakatlanan Ogün ise MR'ının çekileceği gerekçesiyle bırakıldı. Tartaklanan Rüştü, tesis müdürü İbrahim Kozanoğlu'nu alarak ayrılmak istedi. Milli kaleci, önce jipine binerken tesislerin içinde, daha sonra ise adeta "ibret-i alem" için basının gözü önünde tekme tokat dövüldü.

Yönetim destekli mi?
JİPİ durdurulup meydan dayağı atılan kaptan Rüştü, Kozanoğlu'nun üstüne kapaklanması sayesinde olayı ucuz atlattı. Olay sonrası Alpay ve diğer futbolcular da tesisten ayrıldılar. Bütün futbolcuların dayak yedikleri öğrenilirken, hiçbir yöneticinin ortalıkta olmaması oldukça anlamlı karşılandı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır