kapat

15.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kamer Genç'in First Lady'si
Kamer Genç, birlikte yakalandığı sarışın dansöz Hülya olayının, bazı çevreler tarafından kendisinin Cumhurbaşkanlığının engellenmesi için hazırlanmış bir komplo olduğunu söyledi

Siyasetin kalbinin attığı Başkent Ankara'da, bugünlerde yeni bir çapkınlık olayı konuşuluyor. Kimilerine göre, Cumhurbaşkanı adayı ve DYP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, çapkınlık yaparken yakalandı. Genç ise Cumhurbaşkanı adayı olduğu için kendisine "komplo" kurulduğunu söylüyor.

Olayın geçmişi yaklaşık bir ay öncesine dayanıyor. Bir zamanlar DYP Genel Merkezi'nde çalışan, ardından bir dergide muhabirlik yapıp adı da Muğla eski milletvekillerinden biri ile aşk dedikodularına karışan ve lise diploması sahte çıkınca, basın camiasında tutunamayacağını anlayan bayan G. Ankara'da bir bar açıyor.

HAYAL İLE TANIŞMA
Açılış törenine Kamer Bey de davetli. Bu davette Genç'in güzel mankenlerle fotoğrafları çekiliyor. İşte o barın açılışında, Kamer Bey ile viski kadehi tokuşturanlar arasında Ankaralı dansöz Hayal de var. Hayal ile Kamer Genç'i de Bayan G. tanıştırıyor. Hayal, Kamer Bey'in cep telefonunu burada öğrenip defterine kaydediyor. Geçtiğimiz cumartesi günü ise Kamer Genç'in telefonu çalıyor. Hattın diğer ucunda Hayal var. Kendisi ile görüşmek istediğini önemli bir konuyu aktaracağını söylüyor. Kamer Genç, "Sizi tanımıyorum, kimsiniz?" diye sorunca Dansöz Hayal, bir ay önceki bar açılışını hatırlatıyor ve "Orada tanışmıştık" diyor.

'ÇİÇEK SULADIM'
Kamer Genç, sonrasını şöyle anlatıyor:

"Benimle konuşmak istediğini, ancak ailesiyle birlikte oturduğu için o an rahat konuşamayacağını, daha sonra benim aramamı söyledi. Ben de aradım. Buluşmak istedi. Ben de (Sizi tanımıyorum. Ne söyleyecekseniz telefonda söyleyin. Sizinle buluşamam) dedim. Israrcı oldu ve ertesi gün aramamı istedi. Olayı çözmek için ertesi gün, bana verdiği cep telefonu numarası olan 313 03 35'ten aradım. Yine buluşmak için ısrarcı oldu, kabul etmedim.

Oğlumun evinde olduğumu söyledim. Oraya çiçekleri sulamaya gitmiştim. Apartmandan çıkarken bir kamera ordusu gördüm. O apartman 60-70 daireli. Benden önce ana giriş kapısından dansöz de çıkmış. Onunla buluşmuşum gibi bir izlenim yaratılmaya çalışıldı."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır