kapat

15.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yavuz Yılmaz'ın aşk tartışması
ANAP lideri Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'la fotoğraflanan kızın, Yılmaz'ın sevgilisi olmadığı ortaya çıktı

ANAP lideri Mesut Yılmaz'ın, ABD'de ekonomi öğrenimi gören oğlu Yavuz Yılmaz geçtiğimiz günlerde Ebru Gügercinoğlu adlı bir genç kızla gazetecilere yakalandı. Fotoğrafın bir gazetede yayınlanması ve olayla hiç ilgisi olmayan Gügercinoğlu'nun Yavuz Yılmaz'ın sevgilisi olarak lanse edilmesi özel hayat tartışmasını gündeme getirdi

Oysa geceleri İstanbul'un popüler eğlence mekanlarında dolaşanlar zaman zaman yanlış anlaşılmaların kurbanı olurlar. Bu genç kız da ANAP Lideri Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın sevgilisi olarak lanse edilerek bir anlamda kurban oldu.

Ancak işin peşini bırakmadık. Araştırınca genç kızın, o gece bir kız arkadaşıyla gittiği Adres 13 adlı mekanda, tesadüf eseri kendisini Yavuz Yılmaz ve arkadaşlarının eğlendiği masada bulduğu ortaya çıktı. Yanındaki kız arkadaşının Yavuz Yılmaz'ın grubundan bir gençle tanıştığını ve orada karşılaştıklarında Yılmaz'ın da oturduğu masaya davet edildiklerini söyleyen Gügercinoğlu, olayın ertesinde gazetede "İşte Yavuz Yılmaz'ın sevgilisi" başlıklı haberde kendini görünce çok şaşırmış.

TEZGAHTAR KIZ
İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Neuhaus mağazasında çalışan Ebru Hanım olayı şöyle anlattı:

"Bu haberin hiçbir doğru tarafı yok. Sadece arkadaşlarla eğlence. O gece Yavuz, erkek arkadaşları ve Murat Ceylan ile eğleniyordu. Ben ve kız arkadaşlarım da Adres 13'te bu eğlenceye katıldık. Hep beraber eğlendik. Daha sonra çıkışta herkes birinin arabasına bindi. Ben de Yavuz'un arabasına bindim. Bir başka kulübe de uğradıktan sonra beni evime bıraktı. Hepsi bu kadar. Bu tür haberler yüzünden erkek arkadaşımla da aram açıldı. Ben Yavuz'la aşk yaşasam neden saklayayım. Saklanacak bir insan değil ki. Ailesi, tipi ve durumu gayet iyi."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır