kapat

15.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Eyüp'te kitap şenliği
EYÜP Belediyesi'nin bu yıl 6'ncısını düzenlediği Kitap ve Kültür Şenliği sürüyor. Ramazan ayı sonuna kadar devam edecek şenlikte; ortaoyunu, kukla ve Karagöz-Hacivat gösterileri de yapılıyor. Eyüp, şenlik nedeniyle haftasonu günlerinde yaklaşık 1 milyon ziyaretçiyi ağırlıyor.

Deprem Birlik Kurulu
BAŞKANLIĞINI Vali Yardımcısı Cafer Akyüz'ün yaptığı İl Kriz Merkezi'ne bağlı olarak kurulan Bilim Kurulu, İçişleri Bakanı Saadettin Tantan'ın isteği üzerine hazırlanacak rapor için ilk toplantısını yaptı. Bilim Kurulu; vali yardımcılarıyla depremle ilgili fakültelerin dekanları ve öğretim üyelerinden oluşuyor.

Pet-shop kapanıyor
TOPKAPI surları içinde Fatih Belediyesi tarafından 28 Mayıs 1999 tarihinde hizmete açılan Evcil Hayvanlar ve Çiçekçiler Çarşısı 7 ay sonra kapanıyor... Çarşı Başkanı Fatih Kahraman, "Belediye verdiği hiçbir sözü tutmadı" diyor.

Celaliye'de imar kargaşası
CELALİYE Kamiloba Belediyesi'nin imar çalışmaları sırasında haksızlığa uğradığını iddia eden 25 çiftçi, İçişleri Bakanlığı'na başvurdu. Çiftçiler tarlaların imara açılması yüzünden güç durumda olduklarını ileri sürdü...

İşitme Engelliler Okulu
İSTANBUL'da işitme engelliler için hizmet veren 6 devlet okulundan biri de Beykoz Bozok Köyü'ndeki Yeditepe İşitme Engelliler Yatılı Kız İlköğretim Okulu... 13 yıl önce kurulan ve 56 öğrencisi bulunan okuldaki 8 derslikte köyün öğrencileri de eğitim görüyor. Okul yönetimi destek beklediklerini belirtiyor...

BÜLENT ERGÜN


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır