kapat

15.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Böyle hak aranır mı?
Temizlik işçilerinin hak arama eylemi yüzünden bütün Kadıköy çöpe boğuldu..

KADIKÖY Belediyesi temizlik işçileri, çöp toplama işinin, dün sonuçlanan ihaleyle özel bir şirkete verilmesini protesto için 3 gün çalışmayınca ilçede çöp dağları meydana geldi... Özelilkle kedi ve köpeklerin dağıttıkları çöpler yüzünden ilçenin sokaklarında caddelerinde Kadıköy'e yakışmayan görüntüler izlendi... Belediye önünde dün sabah saatlerinden itibaren biraraya gelen işçiler ise alkış ve ıslıklarla belediye yönetimini protesto etti...

GAZETEMİZE telefon ve faks yağdıran Kadıköylüler ise temizlik işçilerinin eylemini protesto edip, "İlçeyi çöpe boğmaya kimsenin hakkı yok" derken, isminin açıklanmasını istemeyen bir belediye yetkilisi şunları söyledi: "Mesai ile birlikte ayda 700 milyon lira alan işçilerin bu eylemi cidden üzücü ve düşündürücüdür. Bundan sonra ciddi önlem alacağız..."

ŞENOL BAŞTAKAR
Üç gündür toplanmayan çöpler yüzünden sokaklar kokmaya başladı.. Halk işçileri protesto ediyor. Acıbadem'de pazar kurulan sokaklar temizlenmediği için çöp dağları oluştu. Sokak sakinleri öfkeli. Çöp toplama işinin bir şirkete verilmesine karşı çıkan işçiler dün akşam eylemlerinden vazgeçti..


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır