kapat

15.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Turkport büyük yankı uyandırdı
Medya Holding'in en yeni girişimi olan Turkport'un açılışı hem bilişim, hem de borsa çevrelerinde büyük yankı uyandırdı.

Turkport, İnternet üzerinde Türkiye'nin ilk ve tek "medya portalı". Turkport Yayın Grubu İnternet'e uygun özgün içerik geliştirmenin yanısıra, Sabah, Fotomaç, ATV Haber, Siyaset Meydanı, Aktüel, Gezi, Para, diğer tüm Bir Numara Hearst Yayınları, Kiss FM, Radiosport, Şık FM ve Sabah Online, Ziff-Davis Net gibi Medya Holding bünyesindeki tüm elektronik medya organlarıyla yaptığı "içerik ortaklığı" anlaşmaları sayesinde Türkiye'nin en zengin içerikli sitesi olmayı hedefliyor. İnternet'te bugün ortalama sayfa erişimi 500 bini aşan Medya Holding'e ait Web mülklerinin, Turkport ile birlikte kısa bir süre içinde 1 milyona ulaşması bekleniyor.

Turkport, bir medya portalı olmanın yanısıra aynı zamanda Türkiye'nin en yeni İnternet Servis Sağlayıcısı. Türk Telekom tarafından kurulan ve Ankara gibi büyük şehirlerde değil, tüm Türkiye'de, özellikle Eskişehir, Trabzon, Diyarbakır, Edirne, Bursa gibi büyük üniversite şehirlerinde büyüme olanağına sahip olacak. Turkport 2000'de 200 bin yeni abone hedefliyor. Turkport, haber, yorum, tartışma, spor ve finans konularının yanısıra multimedya, müzik-eğlence ve eğitime de ağırlık verecek.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır