kapat

17.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Darısı İrlanda'ya
Devlerin çıkamadığı Bursa Atatürk Stadı'nın 20.00'deki konuğu İrlanda Cumhuriyeti Golsüz beraberlik veya her türlü galibiyet Türkiye'yi Euro-2000 finallerine taşıyacak

Yüzyılın değil, milenyum maçı
Kimine göre yüzyılın maçı... Ama aslında binyılın maçı... 13 Kasım'da Dublin'de 1-1 berabere kaldığımız İrlanda Cumhuriyeti ile Bursa Atatürk Stadı'nda karşılaşıyoruz. Her galibiyet, Türkiye'yi Euro-2000 finallerine taşıyor. Golsüz beraberlik bile bize yarıyor. Saat 20.00'de Fransız Gilles Vessiere'in düdüğüyle başlayacak mücadelede hedef final vizesini alıp, milenyum'a 44 gün önceden girmek!

Depremzedeler için
Milli Takım Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Herkes maçın öneminin bilincinde... Ülkemiz üst üste büyük acılar yaşıyor. Bu dönemde bir nebze tebessüm yaratabilmek için İrlanda'yı yenerek finallere kalmak istiyoruz. Bugüne kadar bizi hep destekleyen Bursa seyircisinin yine 90 dakika arkamızda olacağına inanıyoruz" dedi. Futbolcular da, galibiyeti depremzedelere hediye edeceklerini söylediler.

Kuş bile uçurulmayacak
Dev maç için Bursa Emniyet Genel Müdürlüğü olağanüstü güvenlik önlemleri aldı. Karşılaşmada 1400 polis ve 100 jandarmanın görev yapacağı açıklandı. 17 bin 500 biletin tamamı satıldı. Alkol ve uyuşturucu aldığı belirlenenlerin yanısıra bilet veya davetiyesi olmayanlar stada yaklaştırılmayacak. Açık tribün ve maraton kapıları 16.00'da, kapalı tribün ise 17.30'da açılacak.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU - Bursa


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır