kapat

17.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

İSKİ: Sularda durum normal
İSKİ Genel Müdürlüğü, derin su kuyularında yapılan sıcaklık ölçümlerinde anormal bir değer tespit edilmediğini açıkladı. İSKİ açıklamasında, son günlerde "Yeraltı su sıcaklıklarının arttığı ve bunun da depremin öncüsü olduğu" yönündeki söylentilerin gerçekle ilgisi bulunmadığı vurgulandı.

MARMARA Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi yarından itibaren 22 Kasım'a kadar Acıbadem Caddesi'ndeki fakülte binasında bir "sanat panayırı" düzenliyor. Panayırın amacı sanatın resim, seramik, baskı teknikleri, batik, cam işleme ve heykel gibi bölümlerini geniş kitlelere tanıştırmak.. Çok sayıda serginin açılacağı panayıra ünlü sanatçılar da konuk olarak katılacak.

AİDS'e dikkat...
ÇOK sayıda yabancı uyruklu hayat kadınının bulunduğu İstanbul'da AİDS'e dikkat edilmesi gerektiği vurgulandı. Uzmanlar, 301 hastayla, Türkiye'de kayıtlı en fazla kayıtlı AİDS'linin İstanbul'da bulunduğunu belirtiyorlar. AİDS'le mücadelede eğitimin önemi de uzmanlarca vurgulanıyor.

ARMADA'da müzikli geceler
ARMADA Oteli Radio Bar'da İstanbullular'a nitelikli müzik dinleyebilecekleri bir ortam sunuluyor. 4 Aralık'a kadar her Cuma ve Cumartesi akşamı pop, caz, blues, folk ve country türü müziklerden seçkin örneklerin sunulacağı özel programlar düzenlenecek. Bu programlarda sözkonusu müziklerden örnekleri yerli ve yabancı tanınmış sanatçılar seslendirecek.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır