kapat

17.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Düğün öncesi infaz
Evlenmek üzere olan Mehmet Tosun ile birlikte davetiye dağıttığı Sedat Tokay ve Havva Bozkurt adlarındaki iki sevgili, köy yolunda kafalarından kurşunlandılar

Üç gencin feci şekilde öldürüldüğü korkunç olay Kırıkkale'nin Keskin ilçesine bağlı Müsellim Köyü ile Beşler Köyü arasındaki köy yolunda meydana geldi. Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, 200'er metre aralıklarla kafalarına kurşun sıkılarak öldürülmüş 3 gencin cesetini buldu. Yapılan kimlik tespitinde ölenlerin Gündoğdu Mahallesi'nde oturan Havva Bozkurt (19), İzmir Foça'dan yıllık izine gelmiş komando er Sedat Tokay (21) ve Mehmet Tosun (23) olduğu belirlendi.

GENİŞ OPERASYON
Cinayeti araştıran jandarma ekipleri Müsellim Köyü ve Beşler Köyü'nde geniş çaplı bir operasyon başlattı. Yapılan soruşturmada Sedat Tokay ve Hava Bozkurt'un 6 yıldır arkadaş oldukları, Havva'nın ailesinin ise bu ilişkiye karşı olduğu belirlendi. Sedat'ın, Havva'dan 'Ailem beni başkasına veriyor' yazılı bir mektup aldıktan sonra 10 günlük dağıtım iznine geldiği öğrenildi. Mehmet Tosun ise dün Ümmihan Taşkın ile hayatını birleştirecekti.

TEKER TEKER...
Güvenlik güçleri yaptıkları ilk incelemede otomobilin önünün kesildiğini ve arabadan kaçan 3 gencin, peşinden koşularak teker teker öldürüldüklerini tespit etti. Havva'nın kafasında 2, Sedat ve Mehmet'in kafalarında ise 1'er kurşun izine rastlandı. Havva Bozkurt'un ailesinden 10 kişi gözlem altına alınırken; cinayetin aynı silahla işlendiği belirlendi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır