kapat

09.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Yay burcunda birleşen Ay ve Merkür eğitim, seyahat ve kültür konularında gelişme isteği yaratabilir. Fakat günlük işlerinizde ve planladığınız gezilerde ertelemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Yay burcunda Merkür'le birleşen Ay, paylaşımlarınız ve ortak yatırımlar konusunda yakınlarınızla anlaşmazlığa düşebileceğinizi belirtiyor. Kendinizi duygusal bakımdan huzursuz hissedebilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Karşıt burcunuz Yay'da birleşen Merkür ve Ay, ikili ilişkilerinizde gerilimler yaşayabileceğinizi belirtiyor. Yaklaşımlarınız çevreniz tarafından yanlış yorumlanabilir ve bu yüzden sorunlar gereğinden fazla büyüyebilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Sağlığınıza ve kişisel bakımınıza zaman harcamak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Yay burcunda birleşen Ay ve Merkür, çalışmaktan kaçınmayacağınızı ama bu nedenle aşırı stres altına girebileceğinizi belirtiyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Yay burcundaki Ay'ın Merkür'le birleşmesi sizi spekülatif konularda yanılgılara ve aldanmalara karşı uyarıyor. İkili ilişkilerinizde kargaşa yaşayabilir ve açık düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Aşk konusunda heyecanlı gelişmeler var.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bugün Yay burcunda birleşen Ay ve Merkür, ailevi konularda aşırı duyarlı ve alıngan davranabileceğinize işaret ediyor. Evinizden kaynaklanan sorunların iş yaşantınızı negatif etkilememesi için temkinli olmalısınız.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Yay burcunda birleşen Ay ve Merkür, komünikasyonun ön planda olacağını belirtiyor. Eğitim gibi konularda sorunlar yaşayabileceğiniz görülüyor. Maddi konuları düzene koymak için hızlı kararlar almanız gerekebilir.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Yay'daki Ay'ın Merkür'le birleşmesi, sizi kaynaklarınızı boş yere harcayabileceğiniz konusunda uyarıyor. Paylaşımlarınız konusunda tutucu davranabilir, ortaklarınızla bu yüzden anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Burcunuzdaki Ay'ın, Merkür'le birleşmesi iletişime önem verdiğinizi fakat yine ruhsal bakımdan gerilimli olabileceğinizi belirtiyor. Çevrenizdeki olaylardan ve kişilerden fazlasıyla etkilenebileceğiniz bir gündesiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Ay ve Merkür'ün Yay burcundaki birleşimi bilinçaltında biriktirdiğiniz sorunların psikosomatik rahatsızlıklara neden olabileceğine işaret ediyor. Bedensel ve ruhsal açıdan rahatlamak için kendinize fırsat tanımanız gereken bir gün.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Arkadaşlarınızın fikirlerinden etkilenebileceğiniz bir gün. Ay ve Merkür'ün Yay burcunda birleşmesi, grup içi tartışmalar yaşanabileceğine işaret ediyor. Yaratıcılığınız stresinizi atmanıza yardımcı olacak.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Meslek yaşantınızda çevrenizle fikir ayrılıklarına düşebileceğiniz, ortaklarınız ve üstlerinizle tartışabileceğiniz bir gündesiniz. Anlaşmazlıklarınızı iletişim yoluyla çözmeye çalışmak, akıllıca olacaktır.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır