kapat

05.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
SEDA KAYA GÜLER(sguler@sabah.com.tr )

Kadınlara özür borçlusunuz!

Tecavüz... Her kadının kâbusu... Erkeklere göre ise her kadının fantezisi... Zahir cinsellik zevk veren bir eylem diye, kadının istese de istemese de bu işten hoşlanacağını düşünüyorlar.

Ama aradaki o çok önemli ayrıntıyı unutuyorlar; istemek ve istememek. Çocuklar ve erkekler de bu zorbalıktan nasibini alıyorlar. Acaba çocuklar ve erkeklerin de fantezisi olabilir mi zor kullanarak cinsel ilişki yaşamak?

Cinslerden biri hem kendi cinsine hem karşı cinse tecavüz edecek, etmekten zevk alacak, onların tüm karşı koymalarına ve istememelerine rağmen bu eylemini gerçekleştirmekten büyük bir haz duyacak. Ve zevk aldığı için, karşı tarafın da zevk aldığını düşenecek. Bu kabul edilebilir mi sizce?

BAHANELER!
Erkeklere göre var! Ve bu işte ne kadar masum olduklarını göstermek için, bahaneler üretmekten de geri kalmıyorlar. Bir zamanlar pek meşhur olan kılıç-kın teorisine şimdi de blucin eklendi.

Bu ne demek şimdi? Jean giyen bir kadın tecavüze uğradığında hemen onu suçlu mu ilan edeceğiz? Böylesi saçma varsayımlara kafa yoran, buna inanan, bunu düşünen herkesin tecavüze uğrayan ve bu nedenle dünyaları altüst olan, psikolojik sorunlarla savaşmak zorunda kalan, aradan yıllar geçmesine karşın hâlâ kendilerine gelemeyen ve bu eylem sırasında sırf karşı koydukları için canlarından olan herkesten özür dilemeleri gerekiyor...

Yazarlar sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır