kapat

05.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Prince Mahsun'a kadınlar bayıldı
Bir fotoğraf çekiminde biseksüel olduğu iddia edilen Prince'e benzetilen Mahsun Kırmızıgül, duruma çok içerledi. Ancak kadınlar yeni Mahsun'u daha seksi buldu

Mahsun Kırmızıgül'ü bir magazin dergisi çok fena kandırdı. Derginin genel yayın yönetmeni Zeynep Tunuslu, Mahsun 'u arayıp, 'Seni, Nicholas Cage'e benzeterek fotoğraflarını çekmek istiyoruz' dedi.

Fantazi müziğin prensi, kendisini 'biseksüel' olduğu iddia edilen İngiliz şarkıcı Prince'e benzeteceklerini nereden bilebilirdi ki? Kırmızıgül, Tunuslu'nun teklifini kabul edip ve hiç şüphelenmeden stüdyoya girdi ve işte ortaya bu fotoğraflar çıktı.

İşin ilginç yanı Mahsun Kırmızıgül, Prince'e benzetildiği bu fotoğraflar yüzünden tatsız anlar yaşarken, pek çok kadın onu bu karelerde çok daha seksi ve erkeksi buldu. Mahsun'un profesyonel mankenler kadar iyi pozlar verdiğini söyleyen kadınlar, sadece giysilere yönelik eleştirilerde bulundu.

GÖNÜL BORCU ÖDEDİ
Mahsun Kırmızıgül, bu konuya şöyle açıklık getirdi: "Zeynep Tunuslu beni, çekecekleri bu fotoğraflarla James Dean ve Nicholas Cage'e benzetmek istedikleri söyledi. Birlikte oturup, Nicholas Cage'in bir filmini izledik. O resimleri çektirmekte bir sakınca görmedim. Zaten o kıyafetleri dışarda asla giymem. Ünlü modacıların kreasyonlarında yer alan uçuk kıyafetler de defilelerde teşhir ediliyor. O kıyafetleri kim çıkıp halkın içinde de giyiyor ki?"

Çok sevdiği dostu Uzay Heparı öldükten sonra eşi Zeynep Tunuslu'ya "Bana ne zaman işin düşerse yanındayım" dediğini söyleyen Kırmızıgül, bu fotoğrafları Tunuslu'yu kıramadığı için çektirdiğini de sözlerine ekliyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır