kapat

05.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bağdat'da eşkiyalık!
Feneryolu'ndaki "bitmeyen kazı"yı fotoğraflayan arkadaşımız Yavuz Asdemir, Kadıköy Belediyesi'nin ve müteahhitin adamları tarafından dövüldü

GAZETENİN görev otosuyla ilerlerken Feneryolu'nda kanal döşeme çalışması gördüm. haber niteliği taşıyan çalışmayı görüntülemek istedim. Henüz 2 kare fotoğraf çekmiştim ki, bir şahıs makinamı kaptı. "Fotoğraf çekemezsin!" diyerek üzerime yürüdü, kendisini takip etmemi söyleyerek bir büfeye girdi.

BÜFEDE, bu saldırganın yanına bir kişi daha geldi. Yakışıksız bir üslupla beni tehdide başladılar. Makinamı bütün uyarılarıma rağmen geri vermedikleri gibi içindeki filmi de zorla çıkardılar. Bu müdahaleyi kimin adına yaptıklarını sordum, çok kaba şekilde terslediler. Sonra onlara adının Ali Özer olduğunu öğrendiğim biri daha katıldı. Bu şahıs ta ötekiler gibi, bana hakaret ve tehditler yağdırdı.

KABA kuvvete dayalı tehditlerde bulundular; "Seni bir daha buralarda görürsek ayaklarını kırarız" dediler. Kızıltoprak Karakolu'na giderek şikayette bulundum. Polislerle olay yerine geldiğimizde Ali Özer oradaydı, diğer ikisi yoktu. Bu şahıs, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır