kapat

05.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Etibank'ın Diyarbakır atağı
DiyarbakIr'da yenilenen Etibank Şubesi ve borsa seans salonu dün törenle açıldı.

Gazi Caddesi'nde bulunan Etibank'a ait binanın giriş katı şube, üst katı ise Etiborsa seans salonu olarak yeniden düzenlendi. Şubenin açılışı nedeniyle verilen kokteyle, İl Valisi Cemil Serhadlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Feridun Çelik, Emniyet Müdürü Gaffar Okan, Etibank Genel Müdürü Zeki Ünal, Etibank Güneydoğu Bölge Müdürü Mustafa Camgöz ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Açılış kurdelesini Vali Serhadlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik ve Etibank Genel Müdürü Ünal birlikte kestiler.

Şubenin açılışı nedeniyle bir konuşma yapan Etibank Genel Müdürü Zeki Ünal, 1935'te Atatürk'ün kurduğu bankanın 2 Mart 1998 tarihinde özelleştirme kapsamında Medya Holding tarafından satın alındığını hatırlatarak, "Bu sürede özkaynağımızı 15 trilyon liradan 34 trilyon liraya çıkardık. 450 bin yeni müşteri kazandık. Etibank'ı ülke genelinde yeniledik. Hedefimiz Etibank'ı daha iyi yerlere taşımak, kurucusuna layık bir duruma getirmektir" dedi.

Vali Cemil Serhadlı ise Diyarbakır'ın Güneydoğu'nun ticaret merkezi olduğunu belirterek, kentteki bu tür bankacılık faaliyetlerinin sevindirici olduğunu söyledi. Serhadlı, Etibank'ın Diyarbakır'da borsa birimi açmasının bölgeye büyük bir canlılık getireceğini söyledi.

Koçbank, 73. şubesini, Şanlıurfa'da hizmete açtı. Koçbank'ın Atatürk Bulvarı'ndaki şubesinin açılışını yapan Vali Şehabettin Harput, Türkiye'nin kalkınmasında önemli hizmetleri olan Koç Holding'in, GAP bölgesi'nin de kalkınmasında ve gelişmesinde çok büyük payı olacağını söyledi. Koçbank'ın, Şanlıurfa'da şube açmasından son derece mutluluk duyduklarını belirten Şahabettin Harput, "Şubenin, GAP'ın merkezi Şanlıurfa'ya hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır