kapat

04.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yine tarih yazdık
Milan karşısında muhteşem bir destana daha imza attıklarını söyleyen G.Saray'ın patronu, "İtalyan şampiyonunu yenmemiz büyük başarı. Gurur duyuyorum" dedi

Karşılaşmadan sonra G.Saray soyunma odasında büyük coşku yaşandı. Teknik direktör Fatih Terim, Milan'ı devirerek tarihi bir başarıya imza attıklarını belirtirken, "İşte gerçek G.Saray bu. Benim oyuncularıma niye kızdığım herhalde anlaşılmıştır. Benim oyuncularım işte böyle oynamalılar. Maçın seyri açısından da bizim için muhteşem bir galibiyet oldu" yorumunda bulundu.

Ortaya koydukları futbol açısından haklarının Şampiyonlar Ligi'nde yola devam etmek olduğunu ifade eden Terim, "Ama o şansımızı buradaki talihsiz Chelsea maçında kaybettik. Sonuçta Milan gibi bir devi altımıza alıp, UEFA Kupası'na katılmayı hakettik. Buna da şükretmek lazım" diye konuştu.

Benim umudum hiç bitmez
Maç boyunca hiç karamsarlığa kapılmadığını belirten Terim, "94. dakika da olsa umudum tükenmez. Çünkü 3.5 yıldır bu çocukların başındayım ve her an herşeyi bekleyebilirim. Maçtan önce ve devre arasında konuştuklarımız galibiyette büyük rol oynadı" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır