kapat

04.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Otomobilin 2000 sunuşu başladı
Bu yıl 7'ncisi düzenlenen otomobil fuarı Auto Show'99, birbirinden çekici gösterilerle dün basına bugün de ziyaretçilere kapısını açtı.

Otomobil fuarında bu yıl 100'e yakın yeni model tanıtılıyor. Satışlar açısından zor geçen bir yıl olsa da, otomobil firmaları, kurdukları standlarla, mankenli, danslı gösterilerle modellere olan ilgiyi yüksek tutmaya çalışıyor. İstanbul'da Dünya Ticaret Merkezi'nde 4-14 Kasım tarihleri arasında düzenlenen fuarda Tofaş en yeni yerli modeli Marea, Renault da Clio Symbol'ü Türk tüketicisine sunuyor. Fuarda Hyundai ve Volkswagen'in de aralarında bulunduğu bazı firmalar konsept modeller de sergiliyor.

Otomotiv sektörünün üst düzey yöneticileri dün fuar alanındaydı. Demet Şener ve Duygu Dikmenoğlu'nun da aralarında bulunduğu ünlü mankenler ve sanatçı Hülya Avşar da firmaların tanıtım için seçtiği ünlüler arasında yer aldı.

200 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen otomobil fuarında, spor otomobilin önde gelen ismi Ferrari standındaki bütün otomobiller satılmıştı. Ferrari'nin Türkiye Distribütörü Zeytinoğlu Otomotiv'in Genel Müdürü Mehmet Zeytinoğlu, bu yıl hedefledikleri 12 adet Ferrari satışını tamamladıklarını ve 2000 yılının satışına başladıklarını söyledi. Yani fuardaki Ferrari'ler sadece seyirlik. Satın almak isteyenler önümüzdeki yılı bekleyecek.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır