kapat

30.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yılmaz jübile yaptı
Ülkerspor'dan istifa eden Çetin Yılmaz, "Bu sezon takım çalıştırmayı düşünmüyorum. Amerika'ya gitmeyi planlıyorum" şeklinde konuştu

Hafta içinde Ülkerspor'daki görevinden istifa ederek basketbol camiasını şaşırtan Çetin Yılmaz, SABAH'a özel açıklamalarda bulundu. Yılmaz, bu sezon takım çalıştırmayı düşünmediği söyledi.

Çetin Yılmaz, "Ben Ülkerspor'dan bahsederken hâlâ 'Kulübüm' diyorum. Şimdi ayrı olsak da benim kalbim hep Ülker'le birlikte. Kesinlikle bir kırgınlığım yok" diye konuştu. Yılmaz, beklenen başarının gelmemesini şöyle açıkladı: "Bütçe dahilinde istediğim oyuncular alındı. Guard olarak ben Karasev'i istiyordum, olmadı. Shammond Williams gidince de yerine Jerome Allen geldi. Sonuçta bir kaynaşma süresine, bir uyum devresine ihtiyaç vardı. Ülker bunu yaşıyor. Ben kendi payıma düşeni yaptım. Takım bu sezon hakettiği başarıyı elde edecektir."

Ülker'e fırsat verdim
Yılmaz, ayrılma sebebi konusunda şunları söyledi: "Takım bir türlü istediğim düzeye gelmedi. Elimden geleni yaptığım halde bir şeyin değişmediğini gördüm. Umarım bu istifa Ülkerspor için de faydalı olur. Ben istifa ederek onlara yeni bir coachla çalışabilme fırsatı verdim."

Çetin, bundan sonra ilk aşamada dinlenmek istediğini, daha sonra ise Amerika'ya gidip basketbolla ilgili araştırmalar yapmayı planladığını sözlerine ekledi.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.