kapat

30.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün yaşadığınız yer, aileniz ve güvenliğiniz gibi konularla ilgili sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Ailenizin ve dostlarınızın güven isteğinize cevap vermeleri sizi ruhsal bakımdan oldukça rahatlatabilir.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Okumaya, öğrenmeye ve haberleşmeye önem verebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Kısa yolculuklarda bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün kişisel gelirinizi düzenlemek için çaba sarfedebileceğiniz görülüyor. Kendinize uygun yatırımlar seçerek güvenlik duygunuzu tatmin etmek istemeniz ve rahatınız için para harcamanız mümkün.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Yönetici gezegeniniz Ay'ın burcunuzda bulunması sizi oldukça duyarlı ve alıngan kılıyor. Fakat girişimler için yeterli motivasyona sahipsiniz. Ailenizle ilgili konular bu gün sizin için her zamankinden daha önemli olabilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gündesiniz. Çevresel faktörler sizi fazlasıyla etkileyebileceğinden, bedensel ve ruhsal sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bugün amaçlarınızı belirleyerek geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Grup çalışmalarında ve arkadaş ortamlarında idealist çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Ön planda bulunmak sizin için çok önemli olabileceğinden, çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Bunun için biraz gayret etmelisiniz
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bugün burcunuzdaki Merkür'ün Yengeç burcundaki Ay'la uyumlu açısı, enerjinizi yeni ve merak ettiğiniz konulara yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor. Yabancı ülke ve kültürlere merak duyabilir, bu amaçla gezi planlayabilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Kendinizi duygusal bakımdan oldukça yüklü hissedebileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizden çok şey bekleyebileceğiniz görülürken, zaman zaman kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Bugün eşinizin ve ortağınızın desteğini birçok konuda görebilmeniz mümkün. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir, işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz. Enerjinizi ortak çalışmalara yönlendirebilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) İş konusunda fazlasıyla yüklenebileceğiniz ve detaylı çalışmalara önem verebileceğiniz yoğun bir gündesiniz. İletişim yeteneğinizi ön plana çıkartabileceğiniz işlerde özellikle başarılı olabileceğiniz görülüyor.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Akrep'teki Merkür'den ve Yengeç'teki Ay'dan rahatlatıcı etkiler alacağınız bugün, enerjinizi, yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konulara yönlendirebilirsiniz. Romantik konularda her zamankinden daha başarılı olmanız mümkün.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır