kapat

30.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kimseden korkmam
G.Saray'ın 4-1'lik Hertha galibiyetinin kendisini ürkütmediğini söyleyen Çek teknik adam, "Kendi sahasında 5-0 mağlup olan bir takımdan çekinmek yanlış olur" dedi

F.Bahçe Teknik Direktörü Zeman, meydan okudu... Türkiye'de hiçbir takımdan korkmadığını belirten Zeman, "G.Saray'ın 4-1'lik Hertha Berlin galibiyeti beni telaşa düşürmedi. G.Saray Türkiye'de güzide bir takım. Ama Avrupa'da böyle değil. Hertha'yı 4-1 yendiler ama kendi sahalarında da Chelsea'ye 5-0 mağlup oldular. Evinde 5 yiyen bir takımdan korkmak yanlış olur" diye konuştu.

Çek hoca, idmanları basına açık yapmasını da, "Ben hep açık kapılar önünde antrenman yaptırdım. Oyun içinde her futbolcunun 5-6 alternatifi vardır. Her top ayrı bir oyundur. Bu nedenle taktiğimin çözülmesinden de çekinmem" diye yorumladı. Adana kadrosuna almadığı Sergen'le problemi olmadığını belirten Zeman, "Onu sakat olduğu için kadroya almadım. Oynamamasına ben de üzülüyorum" dedi.

Elinde 25 kaliteli oyuncu olduğunu söyleyen F.Bahçe'nin hocası, "Hepsi takıma girebilecek durumda. Umarım beni utandırmazlar" derken, Adana maçından sonra takımın durumuyla ilgili olarak yönetime detaylı bir rapor vereceğini söyledi. Zeman, lige verilen aranın da kendisi adına yararlı olduğunu ifade etti.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.