kapat

30.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Terim'den dalya
Cimbom'un başında şu ana kadar 157 resmi maça çıkan Terim, bunların 23'ünü kaybetti. Sarı-kırmızılı ekip ayrıca son 4 lig maçında sahadan gol yemeden ayrıldı

Göztepe galibiyeti, Fatih Terim'in G.Saray kariyerindeki 100. zaferi oldu. Şu ana kadar Terim'le 157 karşılaşmaya çıkan Cimbom, bunların 23'ünü kaybetti, 34'ünde de berabere kaldı. Ayrıca G.Saray, sezonun 4. haftasından 4-3 kazandığı Adanaspor karşılaşmasından sonra ligde 4. maçını da gol yemeden bitirdi.

'İlk golden sonra durduk'
Terim, maçtan sonra yaptığı açıklamada 3 puan aldıkları için mutlu olduğunu belirterek, "Hertha galibiyetinden sonra ve Milan maçından önce bu maça konsantre olup, kazanmak güzel. Ama çarşamba günü bu performansın üstüne çıkmalıyız. İlk golü atana kadar iyiydik, sonra durduk. İkinci yarı biraz hareketlendik. Şu anda bizim için sadece kazanmak önemli" dedi.

Tribüne Hertha bereketi
G.Saray'ın son maçlarında tribünleri dolduramayan sarı-kırmızılı taraftarlar, deplasmandaki 4-1'lik Hertha Berlin zaferinden sonra patlama yaptılar. G.Saraylı seyircilerin açtığı pankartlarda, F.Bahçe aleyhine yazılmış pankartlar dikkat çekti. Maçı izleyen 17 bin 824 kişi, 9 milyar 554 milyon 500 bin lira hasılat bıraktı.

Göztepe'ye büyük destek
Karşılaşmayı yaklaşık 2 bin kadar da Göztepe taraftarı izledi. 30 otobüsle İzmir'den gelen Göztepeli futbolseverler, takımlarını çılgınca desteklediler.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.