kapat

30.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Bu futbolla zor


Berlin Panteri G.Saray galip geldi ama çok da iyi oynadığı söylenemez. Zaten Şampiyonlar Ligi dönemindeki hiçbir lig maçında G.Saray'ın gerçek gücünü seyredemedik.

Bu yoğun tempoda bazı aksaklıkların olması yadırganmamalı. Oyuncular Hertha maçının etkisindeydiler. Özgüvenleri yerine gelmiş ve çok rahat bir görünüm içindeydiler. Ama bunun olumsuz etkisi başlarına iş açabilirdi. İlk dakikalarda G.Saray genç ve diri Göztepe karşısında zorlanacak gibi bir görüntü vardı. Ancak genç Sertan telaşla öyle acemice bir penaltı yaptırdı ki, G.Saray'ın ekmeğine yağ sürdü.

Eski Ümit'e neler oldu?
Göztepe, oyunu hiç çirkinleştirmedi. 3 forvetle oynadılar, G.Saray'ı kalelerinden uzakta durdurmaya çalıştılar ve bunda da oyunun büyük bölümünde başarılı oldular. Orta alanda Remzi Göztepe'nin en iyisiydi. Ancak yakaladığı pozisyonlarda bu başarısını gole dönüştüremedi. Diğer bir silah Salih ise yeteneklerini pozitif kullanmayı beceremedi.

Fazla birşey yapmaya gerek kalmadan kolay galip gelen G.Saray'da en çok Suat'la Okan'ı beğendim. Suat yine bir orta saha oyuncusunun nasıl top kazanacağının, nasıl top kullanacağının güzel örneklerini verdi. Okan ise çizgiye çıktığı anlarda daha başarılı oldu. Ama G.Saray takımı iyi gününde olan Okan'ı fazla kullanmadı. Hertha Berlin maçında oynamayan Ümit ve K.Hakan ise iyi günlerinde değillerdi. Belki az maç oynamalarının etkisinden olabilir. Özellikle Ümit, kapasitesinin çok altında gözüktü. Eskiden Okan ile beraber sağ kanattan çok iyi bindirmeler yapardı. Dün akşam bunları hiç görmedik.

Taffarel olmasa işleri zordu
Hakan Şükür ise gol atmasına rağmen Berlin'deki kadar pozitif oynamadı. Forvette Arif de çalışkandı. Taffarel de son iki maçta olduğu gibi eski Taffarel gibi kalesinde dimdik ayaktaydı. Zaten öyle olmasaydı ikinci yarıda defansın yaptığı hatalarda, G.Saray maçı tehlikeye bile sokabilirdi.

G.Saray ligde fazla birşey yapmadan da kazanıyor ama önündeki Milan maçında bu futbolla istediği neticeyi alamaz. Çarşamba günü Milan için bundan daha fazlasını sahaya koyması lazım.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.