kapat

30.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Playboy güzeli miras peşinde
Eski Playboy güzellerinden Anna Nicole Smith, 4 yıl önce hayatını kaybeden milyarder eşinin mirasından 394 trilyon lira alabilmek için dava açtı

PLAYBOY Dergisi'ne verdiği çıplak pozlarıla şöhret olan Anna Nicole Smith, trilyoner eşi J. Howard Marshall'ın mirasından 820 milyon dolar (393.6 trilyon lira) pay alabilmek için dava açtı. Anna Nicole Smith, Houston'da bir seks kulübünde çalışırken kendisine aşık olan Marshall'ın evlenme teklifini kabul etmiş ve tekerlekli sandalyeye mahkum bir trilyonerin eşi olmuştu.

MİRASI OĞLU SAHİPLENDİ
EVLİLİKLERİ sırasında yaşlı milyarder, genç eşi için tam 6.6 milyon dolar sarfederek evler, otomobiller ve mücevherler satın aldı. Ancak 4 yıl önce hayata veda eden bonkör kocanın 1.6 milyar dolarlık mirasından Anna Nicole Smith'e tek kuruş bile vermediler. Marshall'ın oğlu E. Pierce'in iddiasına göre, seksi üvey annesinin adı, babasının vasiyetnamesinde yer almıyor.

MAHKEME KARAR VERECEK
BU yüzden de Koch Industries ve Marshall Petroleum şirketlerinin hisse senetlerinden oluşan 1.6 milyar dolarlık mirasın tamamının kendisine ait olduğunu söylüyor. Smith'in avukatları ise Pierce Marshall'ın babasına psikolojik baskı yaparak üvey annesini mirastan mahrum ettiğini iddia ediyor. Smith'in mirasta hakkı olup olmadığına Los Angeles'daki Federal Mahkeme karar verecek.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.