kapat

29.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA.. KISA.. KISA..

* Fuarcılık sekötründe dev birleşme
Türk fuarcılık sektörü tarihinin en büyük birleşmesine şahit oldu. 20 yıllık Türk fuarcılık firması AFEKS, yüzde elli hissesini dünyanın en büyük fuar ve kongre organizasyonu şirketlerinden biri olan İngiltere kökenli ITE Group PLC'ye devretti. AFEKS, bu büyük birleşmeyle bir yandan Türkiye'ye büyük bir döviz girdisi sağlarken, dieğr yandan yılda 200 fuar düzenleyen ve 200 milyon pound iş hacmi olan bir grubun ortağı oldu. Yüzde 51'i uluslararası finans kuruluşlarına ait ITE ile birleşme, Türkiye'de lik defa Fuarcılık Sektörüne yabancı sermaye girmesini sağladı.

* Kentbank yönetimine Targay atandı
Kentbank Yönetim Kurulu Üyeliği ve Murahhas Azalığına M. Ercan Targay getirildi. Bankadan yapılan açıklamaya göre Targay, Süzer Leasing-Süzer Factoring ile Kent Factoring Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini de yürütecek. Targay, son olarak Yapı Kredi Bankası genel müdür yardımcılığı görevini yürütüyordu.

* Yurtbank'ın vekaleten Genel Müdürü: Yanık
Yurtbank'ta genel müdürlük görevine vekaleten Murat Yanık atandı. Bankadan yapılan açıklamada, Genel Müdür Engin Aras'ın Yönetim Kurulu üyesi ve Balkaner Holding İcra Kurulu üyesi olarak görevini sürdürdüğü bildirildi. Yanık'ın 1998 yılından beri krediler, pazarlama ve bilgi şilemden sorumlu genel müdür yardımcılığı görevini sürdürdüğü de belirtildi.

* Milliyet Pazarlama'ya yeni genel müdür
Milliyet Pazarlama Genel Müdürlüğü'ne Yalçın Balcı atandı. Şirketin İMKB'ye gönderdiği açıklamada, M. Selahattin Seslioğlu'nun istifasıyla boşalan göreve Yalçın Balcı'nın atandığı ve kendisine birinci dereceden temsil ve ilzam yetkisi verilmesine karar verildiği belirtildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır