kapat

29.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün kendinizi güvenliğinize ve anılarınıza bağımlı hissedebileceğiniz görülüyor. İhtiyaçlarınız sizi her zamankinden daha çok yönlendirebilir ve zaman zaman ailenizle ilgili huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Çevrenizle olan ilişkilerin artabileceği fakat iletişimde zorlanmalar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi konularda dikkatli olmalısınız. Yakınlarınızla ilişkilerinizde zaman zaman yanlış anlamalar olabilir.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün kaynaklarınızı değerlendirirken çok dikkatli olmalısınız. Para aktivitenizin hızlı oluşu kazançlarınızı arttırmakla birlikte, çabuk tüketme riskine sahip olabileceğiniz görülüyor. Var olan enerjinizi olumlu yönde kullanmalısınız.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Burcunuzda bulunan Ay, girişimci ve iletişime önem veren bir yaklaşıma sahip olabileceğinizi belirtiyor. Atılım yapmayı düşündüğünüz konularda biraz kuruntulu olabilir fakat yeterli gücü kendinizde bulabilirsiniz
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) İç dünyanızda karmaşa yaşayabileceğiniz bu gün, çevresel ilişkilerinize gereken önemi veremeyebilirsiniz. Kendinizle başbaşa kalmak isteyebilir, kafanızdaki takıntıları meditasyon yoluyla çözümleyebilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Organizasyon işlerinizi çok iyi çözümleyebileceğiniz bir gündesiniz. Güçlü ve enerjik yapınızı grup çalışmalarına rahatlıkla kanalize edebileceğiniz görülüyor. Fakat kişisel hırslarınızı ön plana çıkarmaktan kaçınmalısınız.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Meslek yaşantınızda yetki ve sorumluluklarınızın artabileceği bir gündesiniz. Üzerinizdeki baskı nedeniyle sabırsız ve agresif davranışlar sergilemeniz mümkün. Bundan dolayı gelecek yardım tekliflerini reddetmeyin.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Burcunuzdaki Güneş'in Ay'la olumlu açısı, kendinizi oldukça çoşkulu hissedebileceğinizi belirtiyor. Yabancı ortamlarda kendinize güvenli davranışlarınızla dikkat çekebilir ve ilginizi çekebilecek kimselerle tanışma fırsatı bulabilirsiniz
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bugün duygularınızı göstermekte sıkıntılar çekebileceğiniz görülüyor. Kendinizi maskeleme eğiliminiz ortak paylaşımlarınız ve ikili ilişkilerinizde negatif etkiler yaratabileceğinden dikkatli olmalısınız.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Burcunuzdaki Mars'la karşıt açı oluşturan Ay, ikili ilişkilerinizde beklenmedik etkiler yaratabilir. Hislerinizi patlamalar şeklinde göstebileceğiniz bir gündesiniz. Eşiniz ve ortağınızdan güçlü beklentileriniz olabilir.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bugün günlük çalışmalarınız konusunda istekli olabilir fakat beklenmedik zorlu koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızı aşırı çalışarak zorlamaya eğilimlisiniz. Çalışma ortamınızdan etkilenebileceğiniz görülüyor.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bugün Ay ve Güneş'ten aldığınız olumlu etkiler sosyal ilişkilerinizde iletişiminizin oldukça yüksek olabileceğini açıklıyor. Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşayabilir, ilginç ve çekici kimselerin etkisinde kalabilirsiniz.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır