kapat

29.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İNTERNET SEPETİ

* Dünyayı sarsan deprem ve yankıları bu sitede
17 Ağustos'ta Marmara Bölgesi'nde meydana gelen deprem, hepimizi derinden yaraladı. Daha sonra süren artçı depremler de herkesi tedirgin etti. Size tanıtacağımız bu site, depremle ilgili merak ettiğiniz sorulara yanıt veriyor. Burada dünyada meydana gelen depremlerin hikayesini detaylı bir şekilde bulabilirsiniz. Şunu unutmamak gerekir ki, birşeyden korkmadan önce onun ne olduğunu öğrenmeli ve ona göre tedbir almalısınız.

http://www.gero.ed.ac.uk

* Eski Mısır'ın büyülü ve gizemli tarihi
Son günlerde Christian Jacq'ın Ramses kitapları serisi, herkesin elinde ve dilinde. Nereye gitseniz varsa yoksa Ramses ve eski Mısır tarihi. Biz de sizlere eski Mısır hakkında daha kapsamlı bilgiler edinebileceğiniz bir site olan ixpres'i tanıtmak istedik. Eski Mısır'ın gizemli tarihini, Güneş tanrısı Ra'yı, piramitleri, tıp alanında yapılan ilkleri ve Musevilik dininin başlangıcını bu siteden öğrenebilirsiniz. Tek yapmanız gereken Ra'nın sitesine tıklamak.

http://www.xpres.com/netjert/index

* Amerika gündemini Salon dergisinden öğrenin
Amerika'da gündem nedir? Clinton ne yapıyor? Seçimleri kim kazanacak? Evet artık tüm bu soruları Salon sitesinden öğrenebilirsiniz. Amerika'nın Slade ile beraber önde gelen internet dergilerinden biri olan Salon, kültür, fikir, magazin ve güncel haberler içeren önemli bir site. Slate ile aralarındaki büyük rekabet, sitenin devamlı gelişmesini sağlıyor. Dünyaya hükmeden Amerika'da meydana gelen bütün önemli haberler bu sitede yer alıyor. Düşünsenize günü gününe Clinton'ın aşk hayatıyla ligili yorumlara buradan ulaşabileceksiniz.

http://www.salon.com


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır