kapat

29.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kartal geç uyandı
Beşiktaş, statü gereği A takımdaki yabancıları ümit takıma yollayamadığı ve teknik direktör Briegel "Gerek yok" dediği için yabancı transferinden vazgeçti

Beşiktaş, uzun süredir yapmayı planladığı yabancı forvet transferinden vazgeçti. Yönetim, ümit takımdaki Amokachi veya Ohen'den birini gönderip, A takımdaki 5 yabancıdan birini buraya kaydırmayı planlayarak kadroda 1 yabancı kontenjanı açmayı planlamıştı. A Takım'a da, İngiliz santrfor Jason Roberts'ın transfer edilmesi hesap ediliyordu.

Yönetmelik engeli
Ancak federasyon yönetmeliklerinin buna izin vermediği daha sonra anlaşıldı. Kurallara göre, A takım sözleşmesi yapan futbolculardan birini sonradan ümit takıma kaydırmak mümkün değil. O yüzden siyah-beyazlı ekip, yeni yabancı için Münch, Shorunmu, Sellami, Schaefer ve Hengen'den birini göndermek zorunda. Bu da ancak yüklü bir tazminatla mümkün olacak.

Briegel'in raporu etkili oldu
Yönetim, hem tazminatın getireceği mali külfet yüzünden, hem de geçen hafta teknik direktör Briegel'den "Elimdeki yabancılardan memnunum. Göndermeye gerek yok" şeklinde bir rapor aldıktan sonra yabancı transferine soğuk bakmaya başladı. Beşiktaş, şimdi rotasını stoper veya ön libero oynayan yerli futbolculara çevirdi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır