kapat

29.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Zeman umut dolu
F.Bahçe'nin suskun golcüsü Boliç, "Bir dönem takımdan ayrılmayı düşündüm. Ama Zeman'ın gelmesi benim için yeni bir başlangıç oldu" dedi

F.Bahçe'de son iki sezondur sürekli eleştiri oklarına hedef olan Boliç, Zeman'ın gelişiyle birlikte yeni bir sayfa açtığını söyledi. Tepkiler yüzünden bir ara gitmeyi düşündüğünü belirten Boşnak yıldız, "Çünkü kendimi rahat hissetmiyordum. Teklifler de vardı. Ama ben kafama koydum. Bu takımdan alkışlarla ayrılacağım" dedi.

Zeman'ın yeni bir sistem getirdiğini belirten Boliç, "Takım olarak şu anda sistemi öğreniyoruz. Kendimi sezona yeni başlıyor kabul ediyorum. Zeman benim için büyük şans" diye konuştu.

İki maç alsak yeter
Boliç'le birlikte basın önüne çıkan Ogün de, Zeman'la birlikte takım oyununa döndüklerini belirterek, "Üst üste iki maç kazandığımız anda herşey normale döner. Buna Adana'da başlayacağız" ifadesini kullandı.

Ogün, kendilerine tepki gösteren taraftarlarla kısa sürede barışacaklarını söylerken Zeman'ın uyguladığı yoğun idman temposu için de, "Bizi yormuyor, aksine daha zinde yapıyor" yorumunda bulundu.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır