kapat

29.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yeni prens Ahmet
G.Saray'ın kahramanı Ahmet, "Hertha maçındaki penaltıda yerin dibine girmek istedim. Ama çok şükür kazandık. Bu forma benim olacak" dedi

Berlin'de 4-1 kazanılan Hertha maçının gizli kahramanlarındandı Ahmet... Yaptırdığı penaltıya karşın hiç moralini bozmayıp mükemmel bir futbol ortaya koydu.

Arzu skoru bilmişti
Yaptırdığı penaltı pozisyonu için, "Saha yarılsa içine geçsem diye düşündüm. Bu arada Fatih Hoca'nın 'Ahmet, Ahmet' diye bağırması gözümün önüne geliyordu. Bir süre penaltının etkisinden kurtulamadım" diyen Ahmet, "Ama galip geleceğimize inanıyordum. Çünkü eşim Arzu beni telefonla arayıp '4-1 kazanacağız' demişti" dedi.

Böyle idman yok!
G.Saray'da kadroya girmenin çok zor olduğunu belirten Ahmet, "Gün geldi, 'Ahmet bu iş olmayacak' diye düşündüm. Sonra, 'Ahmet; bu takım 3 yıldır şampiyon. İşin elbette zor' dedim. Yavaş yavaş kendime geliyorum" ifadesini kullandı. Ahmet, "Türkiye'de çok takımda oynadım. G.Saray'ın en büyük farkı antrenman ve maç temposu. Böyle şey görmedim. Türkiye'de hiç kimse G.Saray ile baş edemez" şeklinde konuştu.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır