kapat

29.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Halkın Kızılay'a isyanı
Kızılay'ın genç Başkanı Yüksel Bozer, Kızılay Haftası'nda acı gerçeği itiraf etmek zorunda kaldı: Yardımlar azaldı, halk artık bize güvenmiyor

Deprem fekaletinde yaşanan çadır skandalından sonra istifa etmek zorunda kalan Kemal Demir'in yerine Kızılay'ın başına gelen Yüksel Bozer, kurumun yaşadığı büyük düşüşü dün başlayan Kızılay Haftası'nda itiraf etmek zorunda kaldı.

Yeni yönetim kurulu ile basının karşısına çıkan Bozer, "Bugün 'halkın güveni Kızılay'a tamdır' diyebiliyor musunuz?" sorusuna "Ben diyemiyorum" cevabını verdi ve "Önemli ölçüde bu güven azalmıştır. Özellikle yurtdışında toplanan yardım paralarının pek çoğu Kızılay'a ulaşmamıştır. Burada Kızılay'ın çalışmalarının eksikliği mi söz konusudur, yoksa yayınlar mı etkili olmuştur?" diyerek basını suçladı.

EVİN DAMI DA AKAR!
Bir gazeteci de Bozer'e, "Halkın güveninin azalmasında çadırların yağmur geçirmesi mi etkili olmuştur, yoksa bunu basının görmesi mi?" diye sordu.

Bozer, "Bu kelime oyunu ama olsun. Sizden de o beklenir. Biz buna alışığız" diyerek sitem etti. Bozer "Evimizin damı akmıyor mu?" diyerek su geçiren çadırları savunmaya kalktı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır